Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup

Arborrare

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med vårt manuella arborrverk, du kommer också att hålla på med manuell svarvning och fräsning. På sikt kommer företaget att investera i styrt arborrverk som ersätter det gamla. Kortare serier eller enstycksproduktion i huvudsak.

Goda kunskaper i ritningsläsning erfodras.

Din profil
Vårt kundföretag sätter stort värde på dina personnliga egenskaper. Du ska bidra med god personlighet och vara pålitlig. Du ska vara tekniskt intresserad och nogrann i ditt arbete. Tjänsten sätter krav på att man kan arbeta både i grupp och självständigt.´
God arbetsmoral är en självklarhet.

Tekniskt intresserad.

Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att man är anställd dom 6 första månaderna hos oss sedan förväntar vi oss att våran kund tar över anställningen.

Ansökningarna behandlas löpande så skicka in din ansökan idag då DU kan få chansen till ett roligt och utmanande jobb.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Svetsare till Karlskoga

Svetsare till Karlskoga

Örebro län, Karlskoga | Industri/Produktion

Kantpressare till Karlskoga

Kantpressare till Karlskoga

Örebro län, Karlskoga | Industri/Produktion

Truckmekaniker till Still

Truckmekaniker till Still

Västra Götalands län, Göteborg | Industri/Produktion