Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Jobba & Lev Örnsköldsvik

VI söker dig som vill bo och arbeta i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik söker dig!

Örnsköldsvik är en del av världsarvet Höga Kusten. Här finns inte bara den fantastiska naturen att vistas i utan även ett attraktivt boende såväl på den rofyllda landsbygden som i den pulserande staden. Bland våra cirka 56 000 invånare finns skaparkraft som gör att vi får det bästa av världar – en högintressant arbetsmarknad med ett starkt näringsliv med nationella och internationella företag, samt ett levande kultur-, idrotts- och nöjesliv, där drygt 600 föreningar utgör en stabil grund. I Örnsköldsvik bygger vi bäst tillsammans där näringsliv, kommunen och organisationer ständigt har ett utvecklingsfokus för att säkerställa att vi förblir en attraktiv plats att bo, leva och verka. 

Vill du ha ett intressant jobb och göra karriär men samtidigt ha ett enkelt vardagsliv med en värdefull fritid? Välkommen att göra en spontanansökan till Jobba & Lev Örnsköldsvik.

Vi vänder oss i första hand till dig som inte bor i Örnsköldsvik men har en nyfikenhet och en vilja att bli en del av Örnsköldsvik. 

Varför Örnsköldsvik?

Staden Örnsköldsvik ligger vackert placerad mellan de två stadsbergen och är vänd mot vattnet och den vackra skärgården. Staden är placerad i Västernorrland, Höga Kusten.

I Örnsköldsvik finns förutsättningar för dig som vill ha ett rikt och aktivt liv. Här finns gott om plats och möjligheter för dig som bara vill koppla av och njuta av den fantastiska miljö som Örnsköldsvik erbjuder. Är du frilufts- och motionsintresserad finns skidspåren, kanotlederna, slalombackarna, vandringslederna med mera.

Genom att skicka in din ansökan hos OnePartnerGroup Örnsköldsvik så kommer du att bli kontaktad via mail med rekommendationer på företag som matchar dina arbetslivserfarenheter och utbildning. Du kommer även att bli kontaktad av Jobba & Lev Örnsköldsvik där du får möjlighet att presentera dig själv samt få information om Örnsköldsvik och vilka möjligheter det finns i Örnsköldsvik för dig och din eventuella familj.   

För att läsa mer om Örnsköldsvik gå gärna in på denna länk www.jobbaochlev.se/sv/webbshop

Övrig information

Jobba & Lev har ett samarbete med OnePartnerGroup Örnsköldsvik där vi vill locka ny arbetskraft till vår vackra stad. Du som är intresserad av denna möjlighet skickar in dina ansökningshandlingar så blir du kontaktad enligt ovan.  Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. Har du frågor är du välkommen att kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup, 0660-689 602 alt [email protected].

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail.

Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Fler jobb inom Övrigt

Team Leader Control Software

Team Leader Control Software

VSM Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Övrigt

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Deltidsarbetande SYV sökes med möjlighet till fjärrlösning

Deltidsarbetande SYV sökes med möjlighet till fjärrlösning

OnePartnerGroup | Jämtlands län, Östersund | Övrigt

Spontanansökningar välkomnas!

Spontanansökningar välkomnas!

OnePartnerGroup Jämtland | Jämtlands län, Östersund | Övrigt

Farmaceut sökes till Örebro

Farmaceut sökes till Örebro

Apoteket Dos i Örebro | Västmanlands län, Västerås | Övrigt