Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bosch Rexroth AB Mellansel

Utbildning CNC operatör med garanterat jobb

Bosch Rexroth i Mellansel utvecklar, producerar och levererar världsledande hydrauliska drivsystem och lösningar under produktnamnet Hägglunds. I Mellansel ligger huvudkontor och huvudproduktion för Hägglunds och till organisationen hör även en global försäljning- och serviceorganisation. Totalt jobbar cirka 700 medarbetare runt om i världen för Hägglunds. I Mellansel finns cirka 400 anställda. Hägglunds är i en tillväxtfas och vi behöver därför fler medarbetare till vårt härliga team.

Bosch Rexroth i Mellansel ingår i Boschgruppen med över 400 000 anställda. Hos Bosch Rexroth arbetar du i en modern, säker och ren verkstad där arbetsmiljö och säkerhet har högsta prioritet. Bosch Rexroth erbjuder sina medarbetare bra förmåner och anställningsvillkor samt goda utvecklingsmöjligheter.

Nu har du möjligheten att bli Bosch Rexroths nästa medarbetare som CNC-operatör. 

Vi erbjuder nu dig som är tekniskt kunnig och tekniskt intresserad en möjlighet att utbilda dig till CNC-operatör där du garanteras jobb efter avslutad godkänd utbildning. Du kommer att utföra din utbildning under 40 veckor där de sista 5 veckorna är praktik på Bosch Rexroth. Utbildningen sker i Örnsköldsvik och startar under september 2023 och jobbet som erbjuds är på Bosch Rexroth i Mellansel. 

Läs nedan om du är den som kan få möjligheten till detta. 

Arbetsuppgifter efter utbildning 

Du kommer att arbeta som CNC-operatörer på Bosch Rexroths bearbetning och tillverkning av Hägglunds hydrauliska motorer. Som CNC-operatör har du avgörande betydelse för kvaliteten på våra Hägglunds hydraulmotorer. Som CNC-operatör hos Bosch Rexroth får du jobba på en arbetsplats som präglas av gemenskap och sammanhållning. Ett exempel på det är att många kollegor samåker till och från jobbet. På arbetsplatsen står det högteknologiska och kunskap i fokus samtidigt som miljön är öppen och familjär.

Kvalifikationer 

Vi söker nu dig som vill anta utmaningen att utbilda dig till CNC-operatör. Har du arbetslivserfarenheter från tillverkande industri eller ett fritidsintresse inom liknande område är detta meriterande. Har du inte arbetslivserfarenhet eller utbildning kommer ett starkt driv och intresse av att lära dig yrket väga tungt. Vi ser gärna att du är intresserad av teknik och problemlösning. Dessutom är det en stor fördel om du är både noggrann och praktiskt lagd, du behöver ha en god fysik då en del tunga lyft förekommer. Ett krav är att du har körkort B samt kan jobba skift. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska.

För att vara aktuell att söka denna utbildning behöver du vara inskriven på arbetsförmedlingen under utbildningen. 

Studieomfattning

Heltidsstudier under 40 veckor. Efter avslutad godkänd utbildning anställning på Bosch Rexroth i Mellansel.

Anställningsform

Anställning hos Bosch Rexroth efter godkänd utbildning. Läs mer om utbildningen på ya.se/arbetsmarknadsutbildning/industriteknik/ 

Arbetstid och lön

Skiftgång. Lön enligt avtal efter avslutad godkänd utbildning

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag i form av cv och personligt brev. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se och behöver vara oss tillhanda omgående. Tänk på att du behöver vara inskriven på Arbetsförmedling för att vara aktuell för denna utbildning. Har du frågor gällande utbildningen är du välkommen att kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail.

Välkommen!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher

Fler jobb inom Industri/Produktion

Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Produktionsassistenter till Apoteket

Produktionsassistenter till Apoteket

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion