Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lättelement AB

Skiftbas till Lättelement i Örnsköldsvik

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på.

På Lättelement spelar varje medarbetare en avgörande roll. Både för oss själva och för våra kunder. Vi söker dig som kommer till jobbet med ett driv och ett stort engagemang för företaget och produkterna. Du kommer till ett familjärt företag med snabba beslutsvägar.

Just nu söker Lättelement sin nästa skiftbas att ta över då nuvarande skiftbas skall gå i pension.

Om jobbet

Som skiftbas är du ansvarig för 6st skiftlag med tillhörande gruppledare i Lättelements produktionsanläggning I Örnsköldsvik.

Tillsammans med dina kollegor är ditt ansvar att utveckla verksamheten, dess metoder och organisationen. Utöver din roll som personalansvarig för direkta medarbetare är du operativ förändringsledare inom ansvarsområdet.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvara för företagets produktionsprocess på linjerna.
  • Effektivisera tillverkningskostnaden. 
  • Genomföra löpande avstämningar av personalbehov och agera utifrån behov, med målet att nå tillräcklig kapacitet till rätt kostnad.
  • Ansvara för underställd personal, genomföra lönesamtal och medarbetarsamtal. 
  • Ansvara för att personal har rätt utbildning och kompetens för att kunna arbeta på ett flexibelt sätt.
  • Utreda och tillse att personal arbetar på ett standardiserat effektivt sätt.
  • Ansvara för kvalitets- och miljöföreskrifter och övriga instruktioner efterlevs av personalen.
  • Ansvara för att arbetsmiljön och säkerhetsarbetet. 

Tjänsten innebär 2-skiftarbete.

Din profil

För att lyckas i denna roll bör du ha arbetslivserfarenhet inom den tillverkande industrin och då gärna inom liknande roll som beskrivs för tjänsten. I din roll som skiftbas är du en god ledare, målorienterad och handlingskraftig. Du har en god förståelse och blick för verksamheten och arbetar målmedvetet framåt tillsammans med dina medarbetare. Din förmåga att bygga lag, ta initiativ, samarbeta och kommunicera är viktig och du ser det bästa I dina medarbetare och utvecklar dina team. Som person är du engagerad, med öga för struktur, systematik och noggrannhet. Vidare har du en god förståelse för produktionsprocesser och gärna en teknisk utbildning I ämnet.

Arbetslivserfarenhet av att driva förändringsarbete och tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska. 

Du har en god vana att använda MS Office-program och känner dig bekväm att arbeta i affärssystem.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

2-skift. Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag i form av cv och personligt brev. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på Onepartnergroup, 0660-689 602 alt [email protected]

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail.

Välkommen!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Fler jobb inom Chef/Ledning

VD till Företagsutbildarna

VD till Företagsutbildarna

Företagsutbildarna i Hälsingland | Gävleborgs län, Hudiksvall | Chef/Ledning

Vi söker platschef till logistikföretag

Vi söker platschef till logistikföretag

OnePartnerGroup Norr AB | Norrbottens län, Luleå | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 28 mars. Skynda dig att söka!
Däckia söker platschef

Däckia söker platschef

Däckia Aktiebolag - Piteå | Norrbottens län, Piteå | Chef/Ledning

Utvecklingsingenjör till Bevent Rasch AB

Utvecklingsingenjör till Bevent Rasch AB

Bevent-Rasch Produktion AB | Östergötlands län, Motala | Chef/Ledning