Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nordic Flanges Rekryterar Svetsare

Nordic Flanges Group AB är verksam inom industriflänsar. Bolaget bedriver produktion och handel av industriflänsar i rostfritt, titan, aluminium samt stål för både standardiserade och kundanpassade applikationer. Genom aktivt och nära samarbete med sina kunder har de en stark ställning på den skandinaviska marknaden. Vår företagskultur präglas av prestigelöshet, entreprenörsanda med högt tempo och stort engagemang. För mer information, vänligen besök www.nordicflanges.com

Dina arbetsuppgifter

Till sin anläggning i Örnsköldsvik söker Nordic Flanges Group AB en svetsare till sin svetsavdelning. Du kommer att ingå i ett arbetslag som idag jobbar dagtid. 

Som svetsare på Nordic Flanges kommer du själv att ansvara för och följa företagets rutiner och riktlinjer för att upprätthålla en god arbetsmiljö och bidra till god kvalitet av produkterna. Du kommer självständigt att programmera och redigera maskinerna utefter erhållna underlag och ritningar. 

Erfarenhet av yrket är ett krav.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att:

  • Planera och optimera projekten 
  • Medverka i förbättringsgrupper
  • Vid behov skapa arbetsdokumentation
  • Rapportera information i affärs- och ledningssystemet
  • Underhålla maskinerna och arbetsplatsen

Din profil
För att lyckas bra som svetsare på Nordic Flanges håller du god ordning på din arbetsplats. Du bidrar till gott klimat genom din sociala färdighet och din vilja av att delge din kunskap till andra. Att läsa ritningar eller arbetsunderlag är något du är van vid. Du trivs med eget ansvar av arbetsuppgifterna och du sätter kvalité före kvantitet. 

Har du certifikat för svetsmetoderna pulverbågssvetsning, rörtråd och tig så är det meriterande, ett krav är dock att du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Truckkort och traverskort är meriterande. 

För att passa in på Nordic Flanges är du en drivande och engagerad lagspelare som är kvalitetsmedveten och positiv.

Du kommunicerar både på svenska och engelska väl. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid men skiftgång kan förekomma. Lön enligt överenskommelse.

Övrig information

Vid denna rekrytering samarbetar Nordic Flanges Group AB med OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB och hänvisar alla frågor kring rekryteringen till OnePartnerGroup och Rekryteringskonsult Patrik Olsson. 
Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2020-08-14. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Industri/Produktion

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Svetsare till WTJ Produktion

Svetsare till WTJ Produktion

Gävleborgs län, Bollnäs | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare till Alf Pettersson

Innesäljare till Alf Pettersson

Västra Götalands län, Alingsås | Industri/Produktion

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion