Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Montörer till kund i Örnsköldsvik

Är du nyexaminerad inom el och elektronik och letar nytt jobb? Har du några års erfarenhet inom yrket och är intresserad att prova något nytt? Eller har du ett stort teknikintresse och har vanan att montera och kanske löda med en lödpenna hemma? Då kan det här vara något för dig!

Just nu söker vi el- och elektronikmontörer för konsultuppdrag till vår kund i Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter

  • Teknisk montering
  • Test och felsökning
  • Lödning

Erfarenhet eller utbildning inom el/elektronik är en förutsättning för att kunna göra ett gott arbete.

Din profil

Som person är du noggrann och ambitiös för att möta företagets kvalitetsnivå. Du har en god komponentkännedom, gillar högt tempo och har en bra fingermotorik. Det är ett roligt och utmanande arbete för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är lugn och sansad, trivs med att arbeta självständigt och i grupp.

Krav

  • Gymnasial utbildning inom industri/el eller likvärdig erfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av ritningsläsning

Ett plus

  • Några års arbetslivserfarenhet inom el, installation och/eller automation.
  • Lödcertifikat 5115 och 5117.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning. Du är anställd av OnePartnerGroup och hyrs ut till kund. 

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Ansökan till jobbet gör du via onepartnergroup.se genom att skicka in CV och personligt brev. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan reda idag, tjänsterna kommer att tillsättas så snart rätt person hittats. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ann Nordgren på OnePartnerGroup Örnsköldsvik 0660–689 604. Observera att vi inte tar mot ansökan via mail.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!