Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Montörer till Hydraspecma i Örnsköldsvik

Om HydraSpecma  

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är främst inriktad på kunder inom verkstads-, process-, kemi-, läkemedels- och livsmedelsindustrin.

HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & Co och har totalt 1200 medarbetare i sin organisation. För mer information om HydraSpecma vänligen besök hydraspecma.com

Nu söker HydraSpecma slangmontörer och en lagermedarbetare med start hösten 2021 för bemanningsuppdrag via OnePartnerGroup.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som Slangmontör arbetar du med att montera slang och färdigställer produkter för leverans till kund. Du kommer att mäta och kapa olika sorters slang och montera kopplingar. Som underlag har du en produktionsorder med givna mått. Erfarenhet av ritningsläsning är meriterande.

Tillsammans med dina kollegor arbetar du med frihet under ansvar och agerar självständigt och tar ansvar för att arbetet flyter på. 

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av exempelvis montörsarbete, verkstadsarbete eller liknande. Du har gått industriprogrammet eller likvärdig utbildning.

Vi tror att du som söker är noggrann, effektiv, ansvarstagande och intresserad av arbete i industrimiljö. Du kan jobba i team men kan även arbeta självständigt och säkert på egen hand. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Arbetet kräver att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning som konsult via OnePartnerGroup 

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval och intervjuer startar vecka 33. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta konsultchef Patrik Olsson på OnePartnerGroup Örnsköldsvik.
Välkommen med din ansökan! 

Om OnePartnerGroup

2017 förvärvade OnePartnerGroup vårat tidigare bolag Kornboden Rekrytering & Bemanning som varit aktivt i Örnsköldsvik sedan 1996. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett flertal orter i Sverige. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Vår största drivkraft är att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se