Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Montör till Björnavagnar

Björnavagnar finns beläget ca 3,5 mil nordväst om Örnsköldsvik i Björna. Vi tillverkar kranavställare, utför reparationer och ombyggnader och har en kundanpassad tillverkning av timmersläpvagnar och lastbilspåbyggnader. Vi är återförsäljare av Loglift Jonsereds kranar.

Arbetsområdet är Örnsköldsvik, Björna, Västerbotten, Västernorrland, Norrbotten, Jämtland och Värmland. 

Björnavagnar behöver nu förstärka sitt team med en fordonsmontör! Är det dig vi söker?

Ansvarsområde och arbetsuppgifter:

Vi tillverkar timmersläpvagnar och lastbilspåbyggnationer vilket innebär att våra montörer jobbar från grunden med svetsning av konstruktioner som timmerreden, kranfundament, och ramar. Varje montör jobbar sen vidare med montering av lös utrustning såsom lastväxlare, kranar, tippar, plogutrustningar fram till färdig bil. 

Service och reparation förekommer också. Vi servar bland annat våra egna byggnationer och kranar, men även en del externa jobb. Hos oss är arbetet omväxlande, kräver mycket god förmåga att se lösningar och möjligheter på varje bil som är helt kundanpassade.

Vem är du?

Vi söker dig som minst har tekniskt gymnasium, meriterande är några års erfarenhet från liknande arbete. Du har goda kunskaper i svetsning, reparation och underhåll. Kunskap och erfarenhet inom fordonsel och mobil hydraulik är meriterande.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Som person är du ordningsam, självgående och bemöter kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Du bidrar med gott humör och har en hög arbetsmoral.  
  
Körkort B är ett krav samt att du hanterar det svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar Björnavagnar med OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Malin Vedman på OnePartnerGroup 0660-689 602. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då det är löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-02-08. 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se