Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lättelement AB

Montagechef till Lättelement Örnsköldsvik

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten. Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på. Lättelement tillverkar och monterar tak-, vägg-, och bjälklagselement till byggprojekt i Sverige och Norge och har all sin tillverkning och sin personal i egna lokaler i Örnsköldsvik. 

På Lättelement spelar varje medarbetare en avgörande roll. Både för oss själva och för våra kunder. Vi söker dig som kommer till jobbet med ett driv och ett stort engagemang för företaget och produkterna. Du kommer till ett familjärt företag med snabba beslutsvägar.

Lättelement expanderar med en ny tjänst som Montagechef – är det dig vi söker? 

Om jobbet

Som montagechef ansvarar du för montageprocessen på Lättelement och kommer att vara den person som är specialist på säkerhet vid montage ute hos kund. Tillsammans med säljarna och projektledarna utför du arbetsberedning och skapar kalkyler för montagearbeten samt att du tillsammans med projektledarna lämnar över montagen till montageledare som tar vid ute hos kund. Du kommer att driva förbättringsarbeten och effektivisera montageprocessen samt uppdatera montageinstruktioner utefter varje projekt och montage. Du kommer att ha personalansvar för ca 8 montageledare och 1st montage- och fraktsamordnare. 

Några av dina arbetsuppgifter:

  • Skapa riskanalyser och arbetsberedningar
  • Rekrytering av montagepersonal
  • Hantera ÄTA under montage
  • Inköp av erforderlig utrustning
  • Arbetsmiljöansvar för montagepersonal
  • Planera och fördela resurser
  • Ekonomiskt ansvarig för montageprocessen

Du kommer att medverka i tvärfunktionella förbättringsgrupper på Lättelement. Du kommer att rapportera till Vice VD. 

Din profil

För att vara lyckosam i denna roll behöver du ha goda kunskaper inom byggprocessen samt några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du ska inneha goda kunskaper inom montagearbete på byggarbetsplatser samt goda kunskaper i SAM och BAM. Som person är du driven och van att vistas på en byggarbetsplats, du har ett stort säkerhetstänk som du sprider till övriga. Då rollen har många olika kontaktytor är det viktigt att du besitter en tydlig kommunikation och ett strukturerat arbetssätt. Du har tidigare i arbetslivet haft personalansvar och trivs med det. 

Körkort B är ett krav liksom goda datakunskaper. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid i grunden, arbetsresor förekommer. Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag i form av cv och personligt brev. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup, 0660-689 602 alt [email protected]

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail.

Välkommen!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Fler jobb inom Chef/Ledning

VD till Företagsutbildarna

VD till Företagsutbildarna

Företagsutbildarna i Hälsingland | Gävleborgs län, Hudiksvall | Chef/Ledning

Vi söker platschef till logistikföretag

Vi söker platschef till logistikföretag

OnePartnerGroup Norr AB | Norrbottens län, Luleå | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 28 mars. Skynda dig att söka!
Däckia söker platschef

Däckia söker platschef

Däckia Aktiebolag - Piteå | Norrbottens län, Piteå | Chef/Ledning

Utvecklingsingenjör till Bevent Rasch AB

Utvecklingsingenjör till Bevent Rasch AB

Bevent-Rasch Produktion AB | Östergötlands län, Motala | Chef/Ledning