Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Mekmontör till vår kund i Örnsköldsvik

Just nu söker vi en montör till en av våra kunder i Örnsköldsvik. Arbetet utförs i verkstadsmiljö på en tillverkningsindustri och är ett konsultuppdrag där du är anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund. 

Dina arbetsuppgifter

Arbetet kommer främst bestå av montering, både större och mindre samt mek och en del svets. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av exempelvis montörsarbete, verkstadsarbete eller liknande. Du som söker har troligtvis industrivana och teknisk förståelse och har gått industriprogrammet eller likvärdig utbildning.

Meriterande om du:

  • har tidigare erfarenhet av MIG-, MAG- och TIG-svetsning
  • har dokumenterad erfarenhet av svetsning (Licenser är meriterande).

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha en social förmåga och kunna kommunicera. Som person är du även händig och engagerad i ditt arbete, noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning, start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2020-10-24. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Ann Nordgren på OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

2017 förvärvade OnePartnerGroup vårat tidigare bolag Kornboden Rekrytering & Bemanning som varit aktivt i Örnsköldsvik sedan 2004. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett flertal orter i Sverige. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Vår största drivkraft är att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Varmt välkommen till onepartnergroup.se