Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Magnussons Transport AB

Magnussons Transport AB rekryterar Butiksansvarig Innesäljare

Magnussons Transport AB är ett lokalt företag som säljer och transporterar för Skellefteåbränslen i Västernorrland och Jämtland. I den egna butiken säljs smörjmedel, fordonskemikalier, batterier mm.
Kunderna i butiken är främst lokala entreprenörer, men även privatpersoner.

På Magnussons Transport är kunden i fokus, och för att möta den ökade efterfrågan rekryterar nu Magnussons Transport en Butiksansvarig Innesäljare som kommer få utveckla och bygga upp butik och lager i Arnäsvall. 

Välkommen med din ansökan!

För mer information om Magnussons Transport AB, vänlligen besök: www.magnussonstransport.se 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med försäljning av smörjmedel, fordonskem, AdBlue, glykoler och batterier. Även Nilfisk högtryckstvättar samt tankar och cisterner finns i produktsortimentet. När kunderna kommer till butiken är det du som möter dem och hjälper dem till rätt beslut kring inköp.

Du kommer få ett stort eget ansvar över butiken, både gällande utformning av lokalerna, inköp av produkter efter säsong och efterfrågan. Du kommer även lasta och lossa produkter. En stor del av rollen är merförsäljning och rådgivning kring produktsortimentet.

Din profil

Vi söker dig som har ett högt servicetänk och ser service som en självklarhet i en roll med kontinuerlig kundkontakt. Du har erfarenhet av försäljning och ett naturligt öga för produktexponering i en butiksmiljö. Som person är du proaktiv och ser till att rätt produkter finns på lager och du är lyhörd för kundernas önskemål. 

Vi söker dig som är en ansvarstagande, lösningsorienterad person som förstår vad service innebär.

Krav är att du har B Körkort och förarbevis för hjullastare och motviktstruck.

Erfarenhet av butiksansvar och försäljning är meriterande.

Vi ser att du har god datorvana och du kommunicerar obehindrat på svenska, både i tal och skrift.
 

Anställningsomfattning

Heltid / Dagtid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid / Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2023-04-03. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik och Rekryteringskonsult Patrik Olsson, 0660-689605.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Technical Sales Manager to Koja Group!

Technical Sales Manager to Koja Group!

Koja Oy Filial i Sverige | Kronobergs län, Växjö | Marknadsföring/försäljning

Säljare rekryteras till Koja Group

Säljare rekryteras till Koja Group

Koja Oy Filial i Sverige | Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning

Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

Internationell Account Manager till IGEMS

Internationell Account Manager till IGEMS

IGEMS AB | Västra Götalands län, Borås | Marknadsföring/försäljning