Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lagerarbetare till industrikund i Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter

Vår kund inom tillverkningsindustrin i Örnsköldsvik söker nu en medarbetare till sitt lager. Du kommer främst att arbeta med att paketera gods, samt sköta in- och utleveranser. Det kommer även ingå en hel del truckkörning så det krävs att du har giltigt truckkort. Även enklare administration kommer att förekomma i affärssystemet Monitor. För att trivas i denna arbetsgrupp är det viktigt att du bidrar med god stämning och en positiv inställning. Känner du dig träffad så är du varmt välkommen med din ansökan!

Din profil

Till detta uppdrag söker vi dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av arbete på lager, gärna inom tillverkningsindustrin. 
  • Är ansvarsfull, noggrann och självgående
  • Är social och en prestigelös lagspelare
  • Är positiv och ordningsam till sättet och har en hög arbetsmoral

Truckkort A+B är ett Krav.
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper

Anställningsomfattning

Heltid/Dagtid 07-16

Anställningsform

Visstidsanställning som konsult hos Onepartnergroup Örnsköldsvik och uthyrd till vår kund i 6 månader. Med goda chanser till anställning direkt hos vår kund efter konsultperioden.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast Lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2020-03-10. Önskad start hos vår kund är i Mars 2020. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Svetsare till Karlskoga

Svetsare till Karlskoga

Örebro län, Karlskoga | Industri/Produktion

Kantpressare till Karlskoga

Kantpressare till Karlskoga

Örebro län, Karlskoga | Industri/Produktion

Truckmekaniker till Still

Truckmekaniker till Still

Västra Götalands län, Göteborg | Industri/Produktion