Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lagerarbetare med truckkort till Örnsköldsvik

Dina arbetsuppgifter

Trivs du med att jobba i lagermiljö och söker ett heltidsjobb? Har du möjlighet att starta omgående? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi heltidsarbetare som vill arbeta som truckförare hos vår industrikund i Örnsköldsvik. Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund de första 4 månaderna.

Din profil

För detta arbete är det krav på truckkort A4 samt B1, B3 samt truckvana. Det är ett tempofyllt och roligt arbete där noggrannhet är nyckelordet. Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-16.00. 
God svenska i tal och skrift är ett krav.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-10-06. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se