Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Laboratorietekniker till Kiilto i Örnsköldsvik

Kiilto är ett familjeägt företag från Finland etablerat 1919 med en uttalad vision fram till 2080. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska produkter och tjänster inom fyra affärsområden: bygg, industriell limning, professionell hygien och konsumentverksamhet. De viktigaste principerna för vår verksamhet är miljöledarskap, närhet och engagemang för framtiden. Vi verkar i 11 länder och har cirka 1 000 anställda. I vårt projekt Promise to the environment ingår målet att vara koldioxidneutrala 2028.

TM Progress fusionerades ifjol med Kiilto:s svenska enhet och vårt bolagsnamn är Kiilto AB.
Kiilto AB har huvudkontor och produktion i Örnsköldsvik. Produktion återfinns även i Hallstahammar och i Stockholm finns säljkontor samt centrallager. Utöver detta finns ett flertal lokala säljkontor runt om i landet. I Sverige omsätter bolaget runt 400 miljoner SEK och har ca 50 anställda.

Läs mera om koncernen www.kiilto.com
Läs mera om företaget www.kiilto.se
 
Vill du arbeta för ett expansivt och nytänkande bolag inom byggsektorn?

Vi på Kiilto AB, fd. TM Progress, söker en:

Laboratorietekniker
Du kommer att jobba med utveckling och kvalitetssäkring av kemiska byggprodukter. Akademisk utbildningsnivå inom kemi är värdefullt för att kunna förstå cementkemi och egenskaper hos kemiska byggprodukter – även om goda erfarenheter från laboratoriearbete och intresse mycket
väl kan motsvara detta.

Denna befattning är en viktig del i arbetet att ytterligare utveckla våra produkter inom hållbarhet och kvalitet.

För att trivas är det viktigt att tycka om laboratoriearbete, att självständigt förbereda och utföra provning och utvärdera resultat, liksom att vara delaktig i projekt och utredningar.

Vi söker dig som har god erfarenhet av praktiskt laboratoriearbete och starkt intresse för kemi. Tjänsten innebär medverkan i projekt inom produktutveckling, produktkvalitet och miljö i samarbete med många delar av koncernen. Det finns stora möjligheter att utveckla unik kompetens i internationell miljö.

Vi erbjuder bra anställningsvillkor med kollektivavtal, förmånligt friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar och härliga kollegor. Örnsköldsvik ligger i vackra Ångermanland med havet och vacker natur runt hörnet.

Vill du veta mer om tjänsten ringer du till Peter Forsberg, chef för Forskning och utveckling på 070-299 94 45 eller skicka ett mail till [email protected] 

OBS! Ansökan görs direkt på: kiilto.se/jobb Sista ansökningsdag är 10 december 2021.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!