Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Konstruktör tillika Projektledare till Lättelement Örnsköldsvik!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som konstruktör tillika projektledare är det du som tar vid när kunden lagt sin beställning och du blir Lättelements kontakt med kunden hela vägen fram till leverans och montage. Du arbetar ofta med flera parallella projekt som i snitt tar 2-3 månader. Vidare driver du projekten och håller tät kontakt med kunden under hela processen, ansvarar för att alla underlag för produkten kommer i rätt tid, samt projekterar och bereder produktionen. Ett utåtriktat uppdrag med stora krav på social kompetens och god samarbetsförmåga.
 
Du kommer till ett härligt gäng med bra sammanhållning inom konstruktionsavdelningen som består av projektledare och konstruktörer på ett av Örnsköldsviks mest spännande företag. Här konstruerar de självbärande byggelement för tak, väggar och bjälklag och du behöver därför goda kunskaper i AutoCAD.
 
Vi vet att en hög nivå på hela kedjan – från offert till montage – är ett krav för att lyckas. 

Din profil
För att passa för tjänsten tror vi att du som söker är byggnadsingenjör eller motsvarande och har tidigare erfarenhet av träkonstruktion eller projektledning inom bygg. Idag är flertalet anställda på Lättelement killar, vilket gör att vi gärna ser kvinnliga sökanden, helst med några års erfarenhet i området. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav.

Vi söker dig som har förmågan att driva ett projekt från start till mål. Du är en social och strukturerad person som har lätt för att samarbeta med kollegor samtidigt som du är bekväm och duktig på kundbemötande.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök i form av Cv och Personligt brev redan idag. Du skickar in din ansökan via onepartnergroup.se . Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, 0660-689 602. Sista ansökningsdag 2019-12-07.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Lättelement är ett starkt och växande företag, sprunget ur den norrländska myllan i hjärtat av Höga Kusten.

Sedan starten 1979 har företaget varit privat och lokalt ägt och de har alltid haft all tillverkning och all sin personal i Örnsköldsvik, vilket gör dem genuint intresserade av den plats de verkar på.

Läs gärna med om Lättelement på deras hemsida.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Kantpressare sökes

Kantpressare sökes

Östergötlands län, Linköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kvalitets/Miljöchef till Greif

Kvalitets/Miljöchef till Greif

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinskötare rekryteras till Isaberg Rapid AB

Maskinskötare rekryteras till Isaberg Rapid AB

Isaberg Rapid AB | Jönköpings län, Gislaved | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ Supply Chain Manager till Absortech

Operativ Supply Chain Manager till Absortech

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion