Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kökssäljare till Electrolux Home i Örnsköldsvik

Electrolux Home startade 1995 och har cirka 35 butiker över hela Sverige samt e-handel. Företaget är specialister på allt som hör köket till, och hjälper sina kunder med så väl planering och skissande till montering och besiktning. Electrolux Home är butikskedjan för hela köket och erbjuder kompletta köks- och förvaringsinredningar, vitvaror och ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsprodukter.
Läs mer om Electrolux Home på electroluxhome.se.

Just nu söker Electrolux Home en säljare till Örnsköldsvik. Vill du ha ett spännande arbete i ett företag som ständigt är i expansion? Då kan det här vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som kökssäljare kommer du både att jobba med konsumentsidan (B2C) och proffssidan (B2B), där du hjälper kunden från ett första möte i butiken tills köket är färdigmonterat. Här lägger vi stor vikt av att lyssna till kundens behov och skapa lösningar som fungerar både estetiskt och ergonomiskt. Du kommer att ha en rådgivande roll där du designar och säljer ett komplett kök med snickerier, bänkskivor och vitvaror. Du ritar och offererar köken i Electrolux Homes CAD program. Köksförsäljningen varvas med försäljning av vitvaror, köksgeråd och hushållsartiklar.

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning i liknande roll eller bransch. Har du tidigare erfarenhet av köksförsäljning är det meriterande men inget krav. Vidare har du en naturlig förmåga att skapa förtroende och bygga en god affärsmässig relation till våra kunder. Vi lägger även stor vikt vid personlighet där du både är en lagspelare och kan jobba självständigt.

Vidare är du:

  • Noggrann
  • Kreativ. Du har känsla för det estetiska med färg och form
  • En van IT-användare

Körkort B är ett krav så att du enkelt kan göra hembesök hos dina kunder. Arbetet kräver att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska samt har grundläggande språkkunskaper i engelska.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare. Start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt kandidat hittats. Välkommen med din ansök i form av CV och Personligt Brev redan idag. Du skickar in din ansökan via onepartnergroup.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, 0660-689 602. Sista ansökningsdag 2021-07-03.

Om OnePartnerGroup

2017 förvärvade OnePartnerGroup vårat tidigare bolag Kornboden Rekrytering & Bemanning som varit aktivt i Örnsköldsvik sedan 1996. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett flertal orter i Sverige. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Vår största drivkraft är att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se