Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Industriarbetare Örnsköldsvik

Är jobb inom industri något som passar dig? Då kanske vi har jobbet du söker.  Vi söker nu industripersonal till några av våra kunder i Örnsköldsvik. 

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan bland annat vara:

  • Montering – både finmontering och större monteringar
  • Industriarbete – vi ser gärna har arbetat inom industrin tidigare samt har erfarenhet av tillverkande industri. Du har god materialkännedom, behärskar ritningsläsning samt är kvalitetsmedveten.
  • Truckkörning, pack och plock. 

Din profil

Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Vi tror också att du är en problemlösare och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Du är bra på att se helhetslösningar och kan prioritera dina arbetsuppgifter efter rådande förhållanden. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du:

  • Har gått en praktisk gymnasial utbildning såsom, industriprogrammet
  • Har arbetslivserfarenhet från något av dessa områden
  • Har truckkort
  • Har tidigare erfarenhet av svetsning

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning, start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Dagtid/skiftgång. Fast lön

Övrig information

Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-12-06. Vid frågor kontakta Patrik Olsson eller Ann Nordgren på OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

2017 förvärvade OnePartnerGroup vårat tidigare bolag Kornboden Rekrytering &  Bemanning som varit aktivt i Örnsköldsvik sedan 1996. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett flertal orter i Sverige. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se