Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Örnsköldsviks Hamn och Logistik AB

Gruppchef tillika Trafikchef till Örnsköldsvik

Örnsköldsvik Hamn och Logistik AB är ett kommunalt bolag med ett 20-tal anställda som ingår i Örnsköldsviks kommunkoncern. Våra tjänster innefattar hamnverksamhet, skärgårdstrafik och utvecklingsarbete i Örnsköldsvik. Vi levererar en hamnverksamhet som tillgodoser både dagens och framtidens behov. Vi tillgodoser och tryggar kommunikationer med båt för de åretruntboende på öarna i skärgården samt för näringsliv, turism och friluftsliv. Vi är också en aktiv part i utvecklingsarbetet kring destination Höga Kusten. Örnsköldsviks Hamn och Logistik AB samordnar också depå- och drivmedelsverksamhet, samt driver och utvecklar godsterminalen i Arnäsvall.

Örnsköldsviks Hamn och Logistik AB i Örnsköldsvik söker en Gruppchef tillika Trafikchef med placeringsort Örnsköldsvik. Du kommer i tjänsten inneha ansvar för den dagliga planeringen för Hamn och Kombiterminal samt det övergripande ansvaret för Skärgårdstrafiken. Jobbet är ett flexibelt och ansvarsfullt arbete där ingen dag är den andra lik.  

Läs gärna mer på: www.ornskoldsvikshamn.se och www.mfulvon.se

Vad innebär jobbet?

Som Gruppchef Hamn och Kombiterminal samt Trafikchef över Skärgårdstrafiken kommer du i huvudsak att arbetsleda verksamheten vid Örnsköldsviks åtta hamnar och kombiterminal samt skärgårdstrafiken. Mer specifikt kommer du att ansvara för planering och styrning av lastning och lossning av fartyg och omlastning mellan trafikslagen och lagring av gods. Till din hjälp kommer du att ha 7 hamn – och terminalarbetare samt en medarbetare vid kombiterminalen. Vidare kommer du sköta driften av skärgårdstrafiken vilket innebär att ansvara för turlistor, personal och fartyg. Du kommer i din roll att rapportera till Hamnchef och VD. 

Några av dina arbetsuppgifter: 

  • Arbetsmiljöansvar

  • Personalansvar

  • Ta in extra resurser utefter behovet

  • Administrativa och personalrelaterade uppgifter

Du kommer att ha många externa kontakter med kunder, logistikföretag, redare och kontakter på fartyg. 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning för jobbet och arbetslivserfarenhet av hamn/ entreprenadverksamhet, drift och underhåll eller annan teknisk tjänst, har du en utbildning inom sjöfart så är det meriterande. För att lyckas bra i denna roll krävs det att du har erfarenhet av arbetsledning i form av coachande ledarskap. Du trivs i en flexibel vardag där operativt och administrativt arbete växlas. Som person trivs du med många olika kontaktytor, är stresstålig och van att fatta beslut. Ett krav är att du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska samt är bekväm med att kommunicera på engelska. 

Ett krav är att du har B -körkort och har goda IT-kunskaper i Office programmet.  

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Arbetstiden är måndag-fredag, 7–16 men flexibilitet krävs från både dig och dina medarbetare då oförutsedda saker inträffar, såsom förseningar i fartygsanlöp. 

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag i form av cv och personligt brev. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. I denna rekrytering kan personlighetstester vara en del i processen, säkerhetsprövning och drogtest kommer att göras innan anställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på Onepartnergroup, 0660-689 602 alt [email protected]

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail. 

Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!
 

Fler jobb inom Chef/Ledning

Fabrikschef till PG & WIP i Åseda

Fabrikschef till PG & WIP i Åseda

PG & Wip AB | Kronobergs län, Uppvidinge | Chef/Ledning

VD till MTB Mark & Trädgårdsbyggarna

VD till MTB Mark & Trädgårdsbyggarna

MTB Mark & Trädgårdsbyggarna AB | Stockholms län, Stockholm | Chef/Ledning

Gruppchef till Knightec

Gruppchef till Knightec

Knightec AB Umeå | Västerbottens län, Umeå | Chef/Ledning

Vi söker en Kontorschef till SHL Medical

Vi söker en Kontorschef till SHL Medical

SHL Medical AB | Stockholms län, Nacka | Chef/Ledning