Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Framtida jobb som elektronikmontör

Är du sugen att testa något nytt? Kanske har du ett stort teknikintresse och hobbylöder en del hemma? Just nu söker vi dig som vill jobba som elektronikmontör hos vår kund i Örnsköldsvik. Hittar vi rätt person kan möjligheten finnas att få gå en lödutbildning innan start hos kund.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar teknisk montering, test och felsökning samt lödning.
Det är ett roligt och utmanande arbete för dig som är nyfiken på att lära dig nya saker.

Din profil

Vi tänker oss att du har ett stort intresse för teknik och en god en god komponentkännedom. Vidare är du noggrann och har ett stabilt handlag för manuellt arbete av montering av små komponenter. Meriterande är om du hållit i en lödpenna tidigare och har en grundkunskap i vad lödning innebär.

Som person är du noggrann och ambitiös för att möta företagets kvalitetsnivå. Du gillar högt tempo men är lugn och sansad i ditt arbete. Du är en lagspelare som tar ansvar, har god samarbetsförmåga  är kvalitetsmedveten och kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har:

  • Gymnasieutbildning med inriktning elektronik/teknik
  • Tidigare erfarenhet av ritningsläsning
  • Tidigare erfarenhet av montering av elektronik/kretskort
  • Löd certifikat 5115 och/eller 5117

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning, start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2020-10-15. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Ann Nordgren på OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

2017 förvärvade OnePartnerGroup vårat tidigare bolag Kornboden Rekrytering & Bemanning som varit aktivt i Örnsköldsvik sedan 2004. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett flertal orter i Sverige. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Vår största drivkraft är att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

Varmt välkommen till onepartnergroup.se