Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Extrapersonal till godsmottagning i Örnsköldsvik

Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba extra som godsmottagare hos vår kund i Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer jobba med hantering av inkommande och avgående gods, på och avlastning samt registrering. Vi söker dig som redan har annan huvudsaklig sysselsättning men som kan jobba extra vid behov. Detta jobb passar utmärkt för dig som studerar eller som har annat deltidsjobb.

Din profil

Du som söker bör ha datorvana och vara i god fysisk form då vissa lyft förekommer.

Anställningsomfattning

Timanställd

Anställningsform

Vid behov/Timmar

Arbetstid och lön

Vid behov/Timmar, Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-03-24.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se