Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Extrajobb på deltid till våra kunder i Örnsköldsvik

Med anledning av Coronaviruset (Covid -19) söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik kandidater för extrajobb hos våra kunder i Örnsköldsvik! Vi söker dig som med kort varsel kan hoppa in och ersätta och täcka upp för den ordinarie personalen vid exempelvis sjukdom eller semester samt vid tillfälliga arbetstoppar. 

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på kund men kan exempelvis bestå av städning, kökssysslor, tvätta och köra ut varor samt att vara behjälplig med saker utomhus så som plantering, gräsklipp eller dylikt.

Din profil

Vi söker dig som söker jobb vid sidan av din huvudsakliga sysselsättning, exempelvis studier, deltidsarbete eller liknande. 

Du som söker är utåtriktad, trevlig och snabblärd. Vidare är du ambitiös och fungerar bra i grupp. Du har god fysik då arbetet kan vara fysiskt ansträngande och vi ser att du har en naturligt hög arbetsmoral. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Körkort är meriterande men inget krav.

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Behovsanställning på timmar.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag, sista ansökningsdag 2020-06-17. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Patrik Olsson eller Ann Nordgren på OnePartnerGroup i Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 

Fler jobb inom Övrigt

Controller sökes till Myndighet i Stockholm

Controller sökes till Myndighet i Stockholm

Stockholms län, Stockholm | Övrigt

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Fiskodlare till Skellefteå

Fiskodlare till Skellefteå

Västerbottens län, Skellefteå | Övrigt

Hjullastarförare till vår uthyrningsverksamhet

Hjullastarförare till vår uthyrningsverksamhet

Gävleborgs län, Ovanåker | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 maj. Skynda dig att söka!
Software Architect till SVP Worldwide

Software Architect till SVP Worldwide

Jönköpings län, Jönköping | Övrigt