Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB

Ekonomiassistent till kund i Örnsköldsvik

OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB  söker nu dig som är intresserad av jobb inom ekonomi hos vår kund i Örnsköldsvik. Trivs du att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer, att arbeta strukturerat och noggrant? Då är det här jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta fakturering, kundservice över telefon, olika typer av orderhantering samt enklare administrativa arbetsuppgifter.
 
Din profil
Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom eller har tidigare erfarenhet av arbete med ekonomi och administrativa arbetsuppgifter. Du är en van datoranvändare och behärskar Office-paketet.
Som person är du noggrann och trivs med administrativa uppgifter och rutiner. Du har lätt för att skapa kontakter och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Vi tror att du självständigt kan driva ditt arbete framåt men har också en god samarbetsförmåga och hjälper till där det behövs.   

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning 

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Övrig information
Du blir anställd som konsult hos OnePartnerGroup Örnsköldsvik och uthyrd till vår kund.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-08-31. Vid frågor gällande tjänsten kontakta OnePartnerGroup, kontaktuppgifter nedan. Välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Strategisk Inköpare till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Strategisk Inköpare till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Administratör med ekonomikunskaper

Administratör med ekonomikunskaper

Onepartnergroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | Ekonomi/redovisning/inköp

Redovisningsekonom sökes!

Redovisningsekonom sökes!

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till Kiilto Örnsköldsvik

Ekonomiassistent till Kiilto Örnsköldsvik

Kiilto AB | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Ekonomi/redovisning/inköp