Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ekonomiassistent Örnsköldsvik

Nu söker vi en ekonomiassistent för konsultuppdrag hos vår kund i Örnsköldsvik. 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som ekonom kommer du hantera varierande uppgifter vilket kräver flexibilitet och struktur i ditt arbetssätt.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

  • Löner

  • Leverantörsreskontra

  • Löpande bokföring

  • Kontoavstämningar

  • Andra förekommande administrativa arbetsuppgifter

Arbetet utförs i nära samarbete med övriga på ekonomiavdelningen.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi att du har relevant utbildning inom ekonomi och/eller erfarenhet från tidigare ekonomiskt arbete. Du har god samarbetsförmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt, gillar ordning och reda och har känsla för service. Vidare har du har goda kunskaper inom Office-paketet och uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift.
Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är ödmjuk, utåtriktad och positiv.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning, start enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Din ansökan med cv och personligt brev behöver vara OnePartnerGroup tillhanda så snart som möjligt då urvalet sker löpande, dock senast 2021-04-01. 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se