Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Brandvakt vecka 31-32

Dina arbetsuppgifter som Brandvakt

Nu söker OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB dig som kan jobba som Brandvakt under vecka 31 och vecka 32 först och främst. Som brandvakt kommer du arbeta varierande tider  mellan dag-, kvälls- och nattarbete under dessa veckor. För att vara behörig till tjänsten krävs det att du har en giltig utbildning i Heta Arbeten. Du kommer att få ta mycket eget ansvar där du tillsammans med dina kollegor har ansvaret att rondera hos kunden. Som brandvakt ansvarar man för att förebygga och förhindra bränder och olyckor vid heta arbeten.

Din profil

  • Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp 
  • Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad 
  • Du är pålitlig och ansvarsfull 
  • Du har god kommunikationsförmåga och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
  • Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet 
  • Stor vikt lägg på dina personliga egenskaper

Anställningsomfattning

Heltid, varierande arbetstider

Anställningsform

Visstidsanställning som konsult hos OnePartnerGroup Örnsköldsvik

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag som är 2021-07-31. Skicka ditt CV och personliga brev samt godkänt Heta Arbeten via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

2017 förvärvade OnePartnerGroup vårat tidigare bolag Kornboden Rekrytering & Bemanning som varit aktivt i Örnsköldsvik sedan 1996. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett flertal orter i Sverige. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Vår största drivkraft är att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se