Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Örnsköldsvik Innebandyklubb

Är du Örnsköldsvik Innebandys huvudtränare?

Örnsköldsvik Innebandy

Örnsköldsvik Innebandy (ÖIB) är en innebandyförening med både elit och ungdomssatsning från 7 år och uppåt. Föreningen bildades 2007 genom att man slog ihop den då största ungdomsföreningen i Norrland, BK 96 Innebandy, med den mer elitinriktade föreningen ÖSK Innebandy. Från första stund har navet varit Skyttis Arena där även kansliet finns. Föreningen har idag ca 700 medlemmar.

Verksamheten är inte bara knuten till Skyttis Arena utan verksamhet finns i flera hallar runt om i Örnsköldsviks kommun. Föreningen har också ett nära samarbete med Innebandygymnasiet.

Placeringsorten för tjänsten är Örnsköldsvik.

Vi söker nu en ny huvudtränare för damlaget

Planeringen inför säsongen 2023/2024 pågår för fullt där vi vill utveckla organisationen. Två assisterande tränare finns redan på plats och vi söker nu en ny huvudtränare för damlaget, med syftet att skapa möjlighet för att ta damverksamheten upp i seriesystemet. Damlaget spelar idag i Allsvenskan och har kvalat till SSL senaste tre åren.

ÖIBi vill spela en offensiv och framåtlutande innebandy och att den vi söker följer den röda tråden i föreningens sätt att spela innebandy. Nu erbjuds en tjänst på 50% som tränare som kombineras med ytterligare 50% i föreningen som föreningskonsulent vilket innebär att utveckla och stärka ungdomsverksamheten, våra event och samarbeten med företag. I rollen som huvudtränare blir du en del utav ett starkt team runt de olika lagen som alla är med och bidrar till en hög nivå för tävling och utveckling.

Din profil

Viktiga egenskaper hos en framtida huvudtränare, förutom sportsliga tränarmeriter, är en tränare med starka ledaregenskaper, en tydlighet i sitt ledarskap och ett tydlig idé och strategi kring träning. Du är en god kommunikatör och trivs i sociala sammanhang.

Har du en tränarutbildning och erfarenhet från SSL eller på Allsvensk nivå är det meriterande. Vi ser gärna att du har gått några av förbundets tränarutbildningar alternativt inhämtat likande kunskap genom arbetslivet. Ett krav är att du tidigare jobbat som tränare eller ledare. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift samt har en god datavana. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Heltid med varierad arbetstid då matcher och träningar sker på kvällstid.  Lön enligt överenskommelse.

Övrig information

Denna rekrytering görs i samarbete med OnePartnerGroup Örnsköldsvik och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag i form av cv och personligt brev. Din ansökan gör du via onepartnergroup.se. I denna rekrytering kan personlighetstester och bakrundskontroller vara en del i processen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup, 0660-689 602 alt [email protected].

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna via mail.

Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!

Fler jobb inom Chef/Ledning

Produktionsledare till industriföretag

Produktionsledare till industriföretag

OnePartnerGroup Kalmar AB | Kalmar län, Kalmar | Chef/Ledning

Vi söker Team Leader för kunds räkning

Vi söker Team Leader för kunds räkning

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | Chef/Ledning

Fabrikschef till Lingbo Kulturfönster

Fabrikschef till Lingbo Kulturfönster

Lingbo Kulturfönster AB | Gävleborgs län, Ockelbo | Chef/Ledning

Saab söker sektionschef

Saab söker sektionschef

SAAB AB - Luleå | Norrbottens län, Luleå | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 13 juni. Skynda dig att söka!