Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Administratör till vår kund i Örnsköldsvik

OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB söker nu dig som vill jobba med administration hos vår kund i Örnsköldsvik. Trivs du att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer, att arbeta strukturerat och noggrant? Då är det här jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta ordermottagning, kundservice över telefon, enklare ekonomiärenden samt övriga administrativa arbetsuppgifter.
 
Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom administration. Du är en van datoranvändare och behärskar Office-paketet.
Som person är du noggrann och trivs med administrativa uppgifter och rutiner. Du har lätt för att skapa kontakter och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Vi tror att du självständigt kan driva ditt arbete framåt men har också en god samarbetsförmåga och hjälper till där det behövs.   
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Övrig information
Uppdraget sträcker sig ca 12 månader och du blir anställd som konsult hos OnePartnerGroup Örnsköldsvik och uthyrd till vår kund.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-08-14. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Patrik Olsson, kontaktuppgifter nedan. Välkommen med din ansökan!
 

Fler jobb inom Administration/kundservice

Extrajobb som kundsupport

Extrajobb som kundsupport

Kalmar län, Kalmar | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 12 juli. Skynda dig att söka!
Administratör till Tryckluftcenter

Administratör till Tryckluftcenter

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Administration/kundservice

Kundservicemedarbetare till Fortum Waste Solutions i Kumla

Kundservicemedarbetare till Fortum Waste Solutions i Kumla

Örebro län, Kumla | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 10 juli. Skynda dig att söka!
Katshing söker kundtjänstmedarbetare!

Katshing söker kundtjänstmedarbetare!

Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 12 juli. Skynda dig att söka!