Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker Produktionsassistent till kund i Örebro

Vi söker Produktionsassistent till vår kund i Örebro som verkar inom läkemedelsbranschen. Tjänsten skall tillträdas med start i mars. Under de första två veckorna kommer du vara under upplärning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i produktion som produktionsassistent. Du kommer tillhöra företagets plock- och packavdelning där du plockar ordrar, du går en plock-slinga med plock-vagn och packar produkter som skall levereras till kund. Viss hantering av gods med palldragare förekommer men annars sker allt plock- och pack manuellt. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet! Du behöver även kunna arbeta i ett högt tempo.

Din profil
Du som söker har avslutad gymnasieutbildning. Du har ordningssinne och förmåga att vara noggrann i ditt arbete. Du är serviceinriktad och förstår vikten av att leverera en bra slutprodukt till kund. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.
För att passa i rollen som produktionspersonal känner du som person ett stort ansvar och engagemang för ditt arbete, har god samarbetsförmåga och en positiv inställning

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Arbetstid och lön
Dagtid mån-fre (skiftgång kan förekomma)

Övrig information
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.
Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?
Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Teknisk säljare/Produktansvarig till Timars

Teknisk säljare/Produktansvarig till Timars

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Scanlube söker maskinoperatör!

Scanlube söker maskinoperatör!

Västra Götalands län, Göteborg | Industri/Produktion

Svetsare till vår uthyrningsverksamhet

Svetsare till vår uthyrningsverksamhet

Gävleborgs län, Bollnäs | Industri/Produktion

Produktionsmedarbetare till Smurfit Kappa

Produktionsmedarbetare till Smurfit Kappa

Kalmar län, Nybro | Industri/Produktion