Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker en Funktionskontrollant till Ramirent i Örebro

Vi söker efter en funktionskontrollant till vår samarbetspartner  Ramirent i Örebro.
Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag där du är anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund men där ambitionen är att tids nog erbjudas en fast anställning hos Ramirent

Om Ramirent:
Ramirent är ett företag med fokus på att öka så väl säkerheten som effektiviteten hos sina kunder. Det gör dom genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Ramirent är en helhetsleverantör som utöver  maskinuthyrning erbjuder tjänster så som etablering av byggström, bodar och fallskydd även utbildningar inom lift, arbetsmiljö och heta arbeten med flera.

Har du ett tekniskt intresse, är kundorienterad och trivs med ett brett arbetsfält så kommer den här tjänsten att intressera dig.
I arbetsuppgifterna ingår att:

  • ta emot maskiner och material som kommer i retur från våra kunder 
  • genomföra mottagningsbesiktningar och dokumentera eventuellt uppkomna skador 
  • vid behov utföra även enklare service/reparationer på kundcentrets maskinpark
  • samla ihop och lasta de maskiner som ska levereras till kund och  ge teknisk kundsupport
  • agera problemlösare och hjälpa kunderna till bästa maskinval
  • ansvara för reservdelslager

 
Din bakgrund:
Du är intresserad av maskiner och har gärna erfarenhet av arbete med just maskiner eller erfarenheter inom byggbranschen. B-körkort och grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Då vi har internationella kunder behöver du utöver att kunna prata svenska flytande också kunna tala engelska.
 
Dina personliga egenskaper:
Du är utåtriktad, håller en hög servicenivå och sätter alltid kunden främst. Du levererar med hög kvalitet, arbetar proaktivt och tidseffektivt. Säkerhet är A och O på Ramirent, därför är det viktigt att du är ansvarstagande och utför dina uppgifter noggrant och strukturerat. För att lyckas och trivas i rollen måste du kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som prestigelöshet är en viktig egenskap; på Ramirent arbetar vi tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs. För rätt person finns det fina möjligheter att utvecklas inom företaget.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dagtid mån-fre

Start:
Under våren enligt överenskommelse 

Lön:
Fast lön 

Övrig information:
Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Dennis Neogard på telefonnummer 070-795 93 33 eller [email protected]