Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker en administratör/kundservicemedarbetare omgående!

Vi söker nu en administratör/kundservicemedarbetare till vår kund Stena Recycling i Örebro med start omgående. Du kommer tillhöra avdelningen för sekretesstjänst inom Stena Recycling AB, Reisswolf. Avdelningen består idag av åtta personer där vi nu söker en person för ett föräldravikariat som kommer pågå minst tom 31 augusti 2021 med start snarast.
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss OnePartnerGroup och uthyrd till Stena Recycling.

Om Stena Recycling
Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare och en del av Stena Metallkoncernen. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv. För vi tror på att varje ny lösning, varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Det börjar med dig.
 
Din roll hos oss 
Att jobba inom administrationen på Stena Recycling innebär att du supporterar våra kunder genom ordermottagning, orderuppföljning, fakturering, merförsäljning samt avtals-och registerhantering. Du kommer ha täta kontakter med våra kunder samt internt med våra transportledare, säljare, kundreskontra samt andra avdelningar inom Stena Recycling. 
 
Vi söker dig som har:
• Gymnasial utbildning inom ekonomi, kommunikation el likdanande
• Erfarenhet av arbete inom administration eller kundservice
• God kunskap i Office-paketet
• Arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller logistik (meriterande)
• Goda kunskaper i Svenska språket
• Utdrag ur belastningsregister är ett krav

Vi erbjuder dig
Stena Recyclings organisation präglas av delegerat ansvar, personligt engagemang, affärsglädje, förtroende samt respekt för varje enskild medarbetares förmåga. Vi har stora förväntningar på våra medarbetare. I gengäld erbjuder vi en både spännande och trygg arbetsplats där utveckling är centralt. Vi tror på ett levande samarbete där både du och företaget ständigt utvecklas mot nya mål.

Det börjar med dig
Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du som person är
serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. Du känner dig trygg i din roll som administratör och är noggrann. Vi sätter stort värde på att du drivs av att ge bästa möjliga service till våra kunder. Du kommer arbeta i ett team där egenskaper som glad, positiv och energigivande kommer bidra till en rolig och omväxlande vardag.

Anställningsform:
Föräldravikariat till 31/8 2021

Sysselsättningsgrad:
85-100 %

Start:
Omgående/enligt överenskommelse

Arbetstid:
Dagtid mån-fre 08.00-16.00

Övrig information:
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så se till att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se