Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Trafikledare till DHL Freight i Örebro

Nu söker vi en trafikledare för start omgående (snarast möjligt) till vår kund DHL Freight i Örebro.

Idag är DHL världens ledande logistikföretag. Med 380 000 anställda i över 220 länder och territorier arbetar de varje dag för att hjälpa kunder att nå över gränser, nå nya marknader och få verksamheter att växa. Eller bara skicka brev till nära och kära.

Detta uppdrag passar dig som har ett brinnande intresse för transport, logistik och som trivs i rollen som problemlösare. Det är en heltidstjänst där du blir anställd av oss och uthyrd till DHL Freight under minst 6–12 månader. Du arbetar dagtid, måndag-fredag med skiftande arbetstid varannan vecka:
v1: 07.30-16.30
v.2 10.00-18.30

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. mycket kundkontakt, bokning av transporter och lastplanering. Du kommer tillhöra ett team på 5 personer och du kommer arbeta tätt ihop med dina kollegor vilket ställer krav på god kommunikation och samarbetsförmåga. För att lyckas i denna tjänst så tror vi att du är en serviceperson som tycker om att ha många uppgifter igång samtidigt och agera spindeln i nätet. Du är en mycket god administratör och är utpräglat noggrann och punktlig i ditt arbete. Du tilltalas av en tjänst där det ställs krav på din förmåga att arbeta koordinerade och arbeta med ständig uppföljning. Att ha ordning och reda är en självklarhet för dig.

Övergripande kommer ditt arbete i huvudsak omfatta;
• planera och koordinera transporter
• bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund
• ekonomisk uppföljning och administration samt registrering
• kontakt med kunder, chaufförer, terminalarbetare samt internt på företaget

Vem är du?
Du har mist ett års erfarenhet av att arbeta som Trafikledare eller motsvarande. Du som söker har en minst gymnasial utbildning, har du dessutom läst en eftergymnasial utbildning med inriktning på logistik är det meriterande. Du har förståelse för/-erfarenhet från logistikbranschen och dina geografiska kunskaper är goda. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du har även goda datakunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system.

Som person är du affärsmässig och proffsig i kunddialogen. Du har en god socialkompetens och trivs med både interna och externa kontakter. För dig är det viktigt att alltid utföra ett kvalitetsmedvetet och noggrant arbete. Då arbetet stundtals är stressigt tror vi att du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt.

Anställningsform:
Visstidsanställning

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så ansök redan idag!

Om oss:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se