Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Servicetekniker med säljinriktning till Nordic Safety Systems!

För vår samarbetspartner Nordic Safety Systems räkning söker vi nu efter rätt person till en spännande roll där man får kombinera sitt tekniska kunnande med kundkontakt och säljfokus. 

Om rollen
Din vardag består av att utföra service på hemmaplan såväl som hos kunder, jobba med offerter och order till kunder både fysiskt och administrativt, supporta kunder och ta hand om kundreklamationer, bygga långsiktiga affärsrelationer och driva spännande kundprojekt hos befintliga kunder samt bearbeta nya intressanta kunder. Vi befinner oss i ett expansivt skede och söker en entusiastisk och energisk person med huvet på skaft som är intresserad av att jobba hands-on med intressanta produkter och kunder och ett brett ansvarsområde.
Du kommer att jobba med kompetenta kunder med höga krav på produkterna, vars funktion och tillförlitlighet är kritisk för användarnas säkerhet och överlevnad. Rollen är bred och formbar, och innefattar mycket kundkontakt både på hemmaplan och ute hos kund med ett antal resdagar per år, ofta tillsammans med andra medarbetare. Mest fokus ligger på den tekniska servicen och den kundkontakten.
Vi jobbar tätt ihop i ett litet team vilket gör att vi ställer stora krav på din personlighet och prestation samtidigt som du har stora möjligheter till personlig och affärsmässig utveckling och att utveckla rollen.

Vem är du som söker

  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller likvärdig, gärna inom El/elektronik
  • Påvisat praktiskt och tekniskt handlag inom mekanik och elektronik
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
  • Trygg i att använda Office-programmen, CRM, affärssystem och andra säljrelaterade IT-hjälpmedel
  • B-körkort

Meriterande erfarenheter är

  • Tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter som te.x underhållstekniker, servicetekniker eller SÄKMAT-tekniker inom försvaret
  • Arbete med försäljning och/eller som säljstöd med offerter och kundorder
  • Arbetat i affärs-och materialplaneringsystem 
  • Web-design

Vi tror även att du som söker har ett allmänt teknikintresse , är en team-player och van att arbeta i grupp, trivs med att skapa kontakt med människor och är förtroendeingivande. Noggrann och samtidigt effektiv med ett eget driv och engagemang för din uppgift och en vilja att utmana dig själv och lära dig nya saker.

Övrig information: 
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss och uthyrd till kund men ambitionen är att efter 12 månader bli anställd direkt hos Nordic Safety System.
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister.

Om Nordic Safety Systems
Nordic Safety Systems AB är auktoriserad distributör och service center av personlig säkerhetsutrustning för civila och militära piloter och besättning. Produktsortimentet innefattar bl a flyghjälmar, kommunikation, Nightvision system, flytvästar och bärsystem, nödluft-system, överlevnadsprodukter samt skyddsbeklädnad. Vi har en unik position inom en nischad bransch och jobbar med civila och militära kunder i hela Skandinavien och norra Europa.
Vi befinner oss i ett expansivt skede som erbjuder många möjligheter och utmaningar och söker nu en medarbetare som vill vara med på resan.

Att arbeta som konsult hos oss
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under tryggaförhållanden

Företagsbeskrivning 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.