Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Admit Ekonomi AB

Senior Redovisningskonsult till Örebro!

Är du en Senior redovisningskonsult som älskar kundkontakt och trivs i en konsultativ roll med eget kundansvar? Då kan det vara dig vi söker!

Som Senior redovisningskonsult hos oss kommer du att spela en viktig roll i att stötta våra kunder med värdefull rådgivning inom redovisning och bokslutsfrågor. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och samarbeta med engagerade kollegor. I din roll kommer du vara kundansvarig för ett antal kunder och således ansvara för allt från mer kvalificerad redovisning, månads- & årsbokslut till upprättande av årsredovisningar och deklarationer. Huvudsakliga arbetsuppgifter;

• Löpande bokföring
• Skatt- och momshantering
• Period- och årsbokslut
• Årsredovisning
• Budgetuppföljning
• Prognosarbete

Vem söker vi?
Du har en gedigen bakgrund inom ekonomi med flera års tidigare erfarenhet av arbete med kvalificerad redovisning. Sannolikt i rollen som redovisningskonsult och/eller revisor på byrå. Du besitter god systemvana och har ett starkt intresse för digitalisering och trivs i en bred roll där utveckling samt nätverksbyggande och rådgivning är en naturlig del av din vardag. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser det som fördelaktigt om du är auktoriserad men det är inget krav. Som person är du social och service-minded med en säljande och rådgivande personlighet i dialogen med kunderna. Vidare har du lätt för att kommunicera och ser gemenskap och samarbete mellan kollegor som en självklarhet.

Om Admit
Admit Ekonomi är numera en del av Stockwik koncernen. Stockwik ger sina aktieägare möjlighet att vara delägare i en portfölj av välskötta, stabila och lönsamma, mindre, svenska kvalitetsföretag. Stockwik köper bolag och erbjuder en stabil plattform för småföretag att utvecklas organiskt och via kompletterande förvärv. Stockwik tar tillvara på de mindre bolagens spetskompetens och erbjuder det stora bolagets trygghet och möjligheter. Vi investerar långsiktigt och förvärvar bolag för att behålla dem. I vår investeringsprocess ställer vi krav på såväl kvantitativa parametrar såsom lönsamhet och kapitaleffektivitet som kvalitativa värden såsom god affärsetik samt ordning och reda. Vårt arbete baseras på tre grundprinciper; Rätt företag, rätt människor, rätt värderingar. 

Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar Admit AB med OnePartnerGroup. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se

Admit Ekonomi är ett väletablerat och tryggt alternativ för alla företag som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Idén föddes ur insikten att redovisning skall skötas av dem som är bäst på det.
Idag är vi ca 40 medarbetare i Stockholm, Sundsvall, Örebro, Fjugesta och Karlskoga som levererar trygghet till små och medelstora företag som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Crescocito AB | Västra Götalands län, Lidköping | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till Roy Andersson Bilbolaget

Ekonomiassistent till Roy Andersson Bilbolaget

Roy Andersson Bilbolaget AB | Västra Götalands län, Uddevalla | Ekonomi/redovisning/inköp

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

OnePartnerGroup Norr | Norrbottens län, Boden | Ekonomi/redovisning/inköp

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup Norr AB

OnePartnerGroup Norr | Norrbottens län, Kalix | Ekonomi/redovisning/inköp