Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Insatt AB

Senior jurist till Insatt i Örebro

Vi på Insatt söker nu en senior jurist i Örebro som vill arbeta som bolagsjurist åt våra kunder. Vill du vara med och förändra juristbranschen med handfast, verksamhetsnära rådgivning och hjärtligt driv? Då är detta tjänsten för dig!

Vilka är vi?
Insatt är ett modernt och snabbväxande juristbolag med kontor i Örebro, Jönköping och Linköping. Vår vision är att förändra juristbranschen genom verksamhetsnära juridik och bolagsstyrning där vi lämnar konkreta råd som gör skillnad. Det uppnår vi genom att vara nyfikna lagspelare med hjärtligt driv. Med oss på Insatt får kunden en bolagsjurist som lär känna verksamheten och som blir någon att bolla alla typer av juridiska frågor med.

Din roll i Insattstyrkan
Du blir en del av en entreprenöriell och framåtlutad organisation om ett 20-tal medarbetare totalt och fyra i Örebro där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag. I rollen ingår bland annat att:

  • Arbeta som bolagsjurist gentemot våra kunder, lära känna deras verksamhet och bransch och fungera som ett bollplank i juridiska frågor, både inom ditt spetsområde och inom andra områden.
  • Upprätta, implementera och förhandla avtal inom ett brett affärsjuridiskt spektrum.  
  • Ge kunden handfasta verktyg för att förbättra sina processer och hjälpa kunden att prioritera risker.

Vem söker vi?  
Vi söker dig som:

  • Gillar att träffa kunder och är nyfiken på deras verksamhet. Du har ett engagerat angreppssätt och vågar vara tydlig i din rådgivning.
  • Har ett starkt entreprenörskap och affärsfokus. Du tycker det är roligt att bryta ny mark och har en stark drivkraft till att utvecklas och växa tillsammans med Insatt.
  • Är trygg och stabil med båda fötterna på jorden. Du är prestigelös, relationsskapande och gillar att bygga långsiktiga kundsamarbeten.

Dessutom har du en akademisk utbildning inom juridik och minst 5 års erfarenhet som jurist inom områden som arbetsrätt, entreprenadrätt, kommersiell avtalsrätt, immaterialrätt eller associationsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som bolagsjurist.

Vi ser fram emot att höra från dig!
I denna rekrytering samarbetar Insatt med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med dem. För frågor är du därför varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Susanne Johansson på [email protected] eller 076-134 49 00

Fler jobb inom Offentlig förvaltning

Dataskyddsombud/jurist inom GDPR till Insatt

Dataskyddsombud/jurist inom GDPR till Insatt

Insatt AB | Jönköpings län, Jönköping | Offentlig förvaltning

Senior jurist till Insatt i Linköping

Senior jurist till Insatt i Linköping

Insatt AB | Östergötlands län, Linköping | Offentlig förvaltning