Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

SCHNEIDER ELECTRIC Disdistribution Centre AB - Örebro

Nu söker vi en Metod- och Underhållschef!

 Vi söker en metod- och underhållschef som brinner för underhåll, ledarskap och effektivisering! Känner du dig träffad? I så fall är du välkommen med din ansökan.

Om tjänsten
Som metod- och underhållschef kommer du att ansvara för ledning och planering av förebyggande och avhjälpande underhåll i samråd med produktionsledning och övriga specialister inom företaget. Du och ditt team har som huvudmål att säkerställa en effektiv och robust logistikprocess. Med dig vid rodret säkerställer vi att vårt metod- och underhållsarbete fungerar optimalt och att vi har välfungerande processer, rutiner och strukturer som gynnar både vår verksamhet och våra medarbetare. Vi jobbar enligt väletablerade metodiker och vårt arbete genomsyras av LEAN och 5S. Du kommer arbeta med ständiga förbättringar och sätter säkerheten i hög prioritet.

Rollen sätter stort fokus på ledarskap och du förväntas vara en god förebild som leder och inspirerar på ett inkluderande sätt och skapar goda förutsättningar för dina medarbetare att uppnå en god arbetsmiljö, hög effektivitet och kvalité i sitt arbete. Du följer upp, stöttar och har hög närvaro i verksamheten.

Vem är du?
Vi söker dig som har stort engagemang och förmåga att både leda det dagliga arbetet och arbeta med strategisk utveckling. Du har en teknisk utbildningsbakgrund kombinerat med några års ledarerfarenhet. Vi ser det som en fördel om du tidigare har arbetat inom logistik. Du har god teknisk förståelse och systemkunskap samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. I den här rollen kommer du att ingå i ledningsgruppen och du ser fram emot att bidra med din kunskap och energi i vårt pågående arbete med att göra vår sajt till en fantastisk arbetsplats!

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Ansökan, i den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup Örebro. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. 

Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering – mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem. Våra medarbetare och partners gör Schneider till ett fantastiskt företag. Vårt engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att ’Life is On” finns överallt och för alla.

Fler jobb inom Chef/Ledning

Ekonomiansvarig till Håkanssons Maskinaffär

Ekonomiansvarig till Håkanssons Maskinaffär

Håkanssons Maskinaffär AB | Kronobergs län, Växjö | Chef/Ledning

Är du interimkonsult?

Är du interimkonsult?

OnePartnerGroup Ljungby AB | Kronobergs län, Ljungby | Chef/Ledning

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

DC Wäst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

Fazer Bageri AB söker produktionsledare

Fazer Bageri AB söker produktionsledare

Fazer Bageri AB | Västra Götalands län, Lidköping | Chef/Ledning