Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Brixly söker driven platschef i Örebro

Är du en driven byggare och ansvarsfull lagspelare som sätter människan främst och som vill arbeta för ett värderingsdrivet byggföretag?
Då är det kanske dig som vi letar efter, Brixlys nästa starka lagledare och rutinerade platschef i Örebro!

Vem är du?
Vi är nyfikna på dig som har en ingenjörsutbildning i botten och minst fem års yrkeserfarenhet från byggbranschen, helst med några år som chef. Som platschef hos oss har och tar du ansvar för det lokala laget, den lokala driften och verksamheten samt de uppdrag och projekt vi driver där. Som ledare vill vi att du aktivt bidrar till att skapa trivsel och trygghet för alla Brixare, våra underentreprenörer och för våra kunder.

Mer formellt ansvarar du exempelvis för:
– Ledning och planering av produktionen och det dagliga arbetet.
– Budget och resultatuppföljning.
– Arbetsmiljö, säkerhet och hållbarhet.
– Kvaliteten i projekt, leverans och i våra relationer med kunder och partners.
– Att utveckla och stärka det lokala laget och Brixly som bolag.

Som du inser vill vi att din erfarenhet gör att du är en gedigen ledare och att du är en fena på planering och produktion. Du har bra och aktuell kunskap om lagar, avtal och regler som gäller vår bransch. Du är väl bekant och har arbetat med system som 3L, Palette, Byggsamordnaren och givetvis att du kan program som Excel och Word. Och vi vill att du har körkort, gärna till och med C och D.

Är det här rollen för dig?
Vi hoppas att du är nyfiken på Brixley och att du vill jobba på ett värderingsdrivet företag som kanske inte är som de flesta andra. Varmt välkommen med din ansökan!
Urvalet sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Om Brixly
Brixly AB är ett av de ledande byggentreprenadföretagen i västra Sverige med verksamhet från Strömstad till Halmstad, från Småland upp till Värmland och Örebro. Brixly har ett brett erbjudande med fokus på byggentreprenad, bygg- och skadeservice samt projektutveckling. Bolaget har störst lokal närvaro i jämförelse med liknande bolag, omsätter drygt 2,2 miljarder kronor och man har nära 600 anställda (2019). Brixly är ett utpräglat värderingsdrivet företag som sätter människor och medarbetare främst och högst av allt. Företaget har ett stort engagemang i barn- och ungdomsidrott i syfte att stärka inkludering, kamratskap och hälsa. Brixly arbetar aktivt för en ökad jämställdhet och mångfald i branschen, bland annat genom konkreta utbildnings- och integreringsprojekt.

Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Kabelmärkare till Gävle

Kabelmärkare till Gävle

Gävleborgs län, Gävle | Bygg/anläggning/hantverk

Vi söker erfaren svetsare!

Vi söker erfaren svetsare!

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Servicetekniker inom Elkraft till ONE Nordic

Servicetekniker inom Elkraft till ONE Nordic

Västernorrlands län, Sollefteå | Bygg/anläggning/hantverk

ONE Nordic söker Servicetekniker inom elkraft

ONE Nordic söker Servicetekniker inom elkraft

Västernorrlands län, Sundsvall | Bygg/anläggning/hantverk