Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Brixly söker driven entreprenadingenjör i Örebro

Är du en hängiven byggare och lagspelare som sätter individen främst av allt och som vill arbeta för ett värderingsdrivet byggföretag?  Välkommen till Brixly! 

Till Brixlys verksamhet i Örebro söker vi nu en entreprenadingenjörer med driv och passion för yrket och byggentreprenad. 

Vem du är:
Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning i botten samt några års relevant yrkeserfarenhet från byggbranschen. Som entreprenadingenjör på Brixly ansvarar du bland annat med projektens ekonomi, prognoser och inköp. Du ser positiv på att bidra till att utveckla vårt lag och interna kultur och du har en viktig roll för att skapa trygghet för alla Brixare, våra underleverantörer och våra kunder.  
 
Mer formellt deltar du till exempel i att:  
– Skriva avtal. – Upprätta projektkalkyler och tidsplaner. – Prissätta avvikelser – Förhandla med, välja och utvärdera underleverantörer. – Göra kloka och hållbara produktval baserat på kundens krav och önskemål. 
 
Som du förstår söker vi dig som har en bra utbildning och med gedigen yrkeserfarenhet. Du har bra och aktuell kunskap kring lagar, avtal och regler som gäller vår bransch. Du är är insatt i och har arbetat med system som 3L, Palette, Byggsamordnaren och givetvis hanterar du program som Excel och Word. Vi vill att du har körkort med lägst B behörighet.  

Är det här rollen för dig?
Vi hoppas att du är nyfiken på Brixley och att du vill jobba på ett värderingsdrivet företag som kanske inte är som de flesta andra. Varmt välkommen med din ansökan!
Urvalet sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Om Brixly
Brixly AB är ett av de ledande byggentreprenadföretagen i västra Sverige med verksamhet från Strömstad till Halmstad, från Småland upp till Värmland och Örebro. Brixly har ett brett erbjudande med fokus på byggentreprenad, bygg- och skadeservice samt projektutveckling. Bolaget har störst lokal närvaro i jämförelse med liknande bolag, omsätter drygt 2,2 miljarder kronor och man har nära 600 anställda (2019). Brixly är ett utpräglat värderingsdrivet företag som sätter människor och medarbetare främst och högst av allt. Företaget har ett stort engagemang i barn- och ungdomsidrott i syfte att stärka inkludering, kamratskap och hälsa. Brixly arbetar aktivt för en ökad jämställdhet och mångfald i branschen, bland annat genom konkreta utbildnings- och integreringsprojekt.

Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Software Test Engineer till Danfoss

Software Test Engineer till Danfoss

Kronobergs län, Älmhult | Ingenjörsyrken

Statkraft söker Elingenjör

Statkraft söker Elingenjör

Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 maj. Skynda dig att söka!
Operation & Sales Manager till Freyssinet

Operation & Sales Manager till Freyssinet

Östergötlands län, Norrköping | Ingenjörsyrken

ONE Nordic söker Automationsingenjör

ONE Nordic söker Automationsingenjör

Västernorrlands län, Sundsvall | Ingenjörsyrken