Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Strängbetong AB

Affärsdriven regionchef till Strängbetong

Strängbetong har i mer än 80 år byggt Sverige. Vi har bland annat byggt bostäder och kontor, parkeringshus och gallerior, simhallar och arenor samt trappor som förenar de olika delarna av byggnaderna vi bygger. Man kan säga att vi är grunden för det moderna samhället. Vi är Sveriges ledande stombyggnadsföretag, med sju fabriker och cirka 900 anställda. Varje år omsätter vi omkring 2 miljarder och ingår i den internationella byggkoncernen Consolis.
 
Vi söker nu en erfaren, engagerad och innovativ ledare med stark affärsförståelse som har kapacitet och vilja att leda och utveckla Strängbetongs trappverksamhet på nationell nivå till framgång.
 
Om jobbet
Verksamheten består av två produktionsenheter en i Herrljunga och en i Norberg samt ett kontor i Borås. Vid dessa 3 enheter är det totalt ca 145 anställda (110 YA, 35 TJM). Förutom produktionsenheterna finns en sälj- och konstruktionsorganisation. Som Regionchef kommer du få ta ledningen och ansvarar för att leda trappverksamheten. Med din starka affärsförståelse kommer du att identifiera marknadsmöjligheter och bygga långsiktiga relationer med nyckelkunder inom byggbranschen.
 
Som Regionansvarig för Strängbetongs Trappverksamhet betongtrappor kommer du att ha en nyckelroll där du kommer att leda och utveckla trappverksamheten över hela landet. Du kommer att ha det övergripande resultatansvaret för att driva tillväxt och öka lönsamheten. Du förväntas arbeta strategiskt med analysarbete och tillväxtstrategi, och genom att identifiera och utvärdera risker fatta affärsmässiga beslut om bolagets väg framåt.
 
Du kommer att rapportera till VD:n och vara en del av Strängbetongs ledningsgrupp som består av VD, fem regionchefer samt HR-chef och CFO. I denna tjänst kommer det ske resor som innebär att du kommer behöva vara på plats i Herrljunga och Norberg, vilket innebär resdagar på 2-5 dagar/ månad beroende på vart i landet du är bosatt. 
 
Om dig
För att lyckas i rollen som regionchef tror vi att du har ett starkt driv i kombination med hög affärsmässighet och stort intresse för byggbranschen. Du har en god förståelse för produktionsprocesser och erfarenhet av att driva effektivitet och kvalitet inom en fabriksmiljö. Vidare har du god förmåga att fatta beslut utifrån ett strategisk, långsiktigt och analytiskt perspektiv samtidigt som du hanterar olika projekt samtidigt. Som ledare är du trygg, tydlig och engagerad samtidigt som du har en god förmåga att inspirera, motivera och coacha medarbetare på ett tillitsbaserat sätt.
  
Vi söker dig som har

  • Minst 5 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning, verksamhetsutveckling eller produktion samt erfarenhet av resultatansvar.
  • Erfarenhet av produktion och kunskap om produktionsprocesser inom tillverkningsindustrin.
  • En akademisk examen inom högre teknisk utbildning eller motsvarande
  • Det är starkt meriterande om du har erfarenhet inom bygg- och/ eller anläggningsbranschen där du har jobbat med försäljning och marknadsföring

 
Din ansökan
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mirnessa Omerika på telefonnummer 073 – 425 51 09 eller mail [email protected].
 

Fler jobb inom Chef/Ledning

Tillverkningschef till Hexatronic

Tillverkningschef till Hexatronic

Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB | Gävleborgs län, Hudiksvall | Chef/Ledning

Underhållschef till Gislaved Gummi

Underhållschef till Gislaved Gummi

Gislaved Gummi AB | Jönköpings län, Gislaved | Chef/Ledning

Inköpschef till WTB Control

Inköpschef till WTB Control

WTB Control AB - Skövde | Västra Götalands län, Skövde | Chef/Ledning

Produktionschef

Produktionschef

SMURFIT KAPPA SVERIGE AB | Kalmar län, Nybro | Chef/Ledning