Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Husqvarna AB Ödeshögsfabriken

Montör till Husqvarna i Ödeshög

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av utomhusprodukter för trädgårds- park- och skogsvård. Produkterna inkluderar motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare.
Koncernen är också ledande i Europa inom trädgårdsvattningsprodukter och världsledande inom skärutrustning och diamantverktyg för bygg- och stenindustrin. På Husqvarnas fabrik i Ödeshög tillverkas delar till de olika produkterna.

Om tjänsten
OnePartnerGroup söker nu verkstadsarbetare till Husqvarnas enhet i Ödeshög. Arbetsuppgifterna är varierande, du kommer att arbeta både som montör och som maskinoperatör.
Monteringen består av enklare manuell hopsättning av delar till handtag för motorsågar och trimmers. Som maskinoperatör arbetar du med bearbetning i olika typer av stansar och pressverktyg.
Vissa arbetsmoment kan vara monotona.
Inledningsvis är arbetstiden dagtid, men även 2-skift kan bli aktuellt.

Den vi söker
Du som söker bör ha någon form av erfarenhet av verkstadsarbete, gärna med någon typ av industriutbildning i grunden, detta är dock inget krav.
Som person är du ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som gillar att arbeta tillsammans med andra människor för att nå gemensamma mål.

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Husqvarna. Som konsult kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Observera att ansökan ska göras via OnePartnerGroups hemsida och sökformulär.

Vi kan inte ta emot ansökningar direkt via e-post.
Välkommen med din ansökan redan idag eller tipsa en vän!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Lackerare till Cranab i Vindeln

Lackerare till Cranab i Vindeln

Cranab AB | Västerbottens län, Umeå | Industri/Produktion

TIG-svetsare till Malmö!

TIG-svetsare till Malmö!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Industri/Produktion

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

Monteringschef till Rottne Industri, Rottne

ROTTNE INDUSTRI AKTIEBOLAG | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

Kantlistoperatör till Nässjö sökes

LG Collection Nässjö | Jönköpings län, Nässjö | Industri/Produktion