Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

HR Manager till Smurfit Kappa

Trivs du med att arbeta självständigt och att driva och utveckla det HR-strategiska arbetet? Brinner du för HR frågor generellt och tycker om en bred roll då kommer du att trivas hos oss!

Dina arbetsuppgifter

Du ser HR som en viktig del i bolagets möjligheter att nå sina mål genom att både vara en stödjande och utmanande funktion som verkar proaktivt och nära verksamheten. Du sitter med i den lokala ledningsgruppen och jobbar nära platschef och övriga chefer i produktionen. Du ansvarar för generella HR-frågor som bl a rehab, kompetens- och ledarskapsutveckling, fackliga förhandlingar och rekryteringar. Du är ansvarig för allt HR arbete vid vår anläggning i Nybro och Helsingborg och du har ett nära samarbete med kollegor på våra övriga anläggningar.

Din bakgrund

Du har en akademisk utbildning och erfarenhet inom HR-området och vi ser gärna att du har industrierfarenhet. Du kan förhandla och tycker om att arbete med många kontaktytor. Du har god erfarenhet av förändringsledning, organisations- och kompetensutveckling. Som HR-chef är du lyhörd, trygg och prestigelös med förmåga att arbeta målinriktat ur ett verksamhetsperspektiv. Du ser dina medarbetare som verksamhetens främsta tillgång och är själv en god ambassadör för vårt företag.

I denna rekrytering samarbetar Smurfit Kappa med OnePartnerGroup Kalmar. Sista ansökningsdag är den 15 december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Annika Lundberg på telefonnummer 076-946 83 30 alt. [email protected].
 

Smurfit Kappa är ett av världens största pappersbaserade förpackningsföretag. Vi har 370 fabriker fördelat på 3 kontinenter och 34 länder. Globalt har vi 46 000 anställda och 64 000 kunder.

Smurfit Kappa i Sverige AB och är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp. Företaget har totalt 15 enheter inkluderat fabriker och försäljningskontor. Bolaget har 750 anställda och huvudkontoret ligger i Eslöv. De två enheterna i Nybro sysselsätter 110 personer och producerar offset-kascherade wellförpackningar till marknadsledande varumärken samt förtryckt papper främst till interna kunder. Verksamheten i Helsingborg sysselsätter ca. 20 medarbetare och säljer och tillverkar skyltställ och displayer i wellpapp till kunder inom flera olika branscher.
Välkommen att läsa mer om oss på: www.smurfitkappa.se

Fler jobb inom Industri/Produktion

Produktionstekniker till System 3R

Produktionstekniker till System 3R

Stockholms län, Stockholm | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Kvalitetsmedveten svetsare

Kvalitetsmedveten svetsare

OnePartnerGroup | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Primo i Limmared söker maskinoperatörer

Primo i Limmared söker maskinoperatörer

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion

Verktygskonstruktör till Primo

Verktygskonstruktör till Primo

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion