Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

SMURFIT KAPPA SVERIGE AB

Account Manager

Vår nuvarande Account Manager har gått vidare inom koncernen och vi söker nu hans efterträdare. Som Account Manager kommer du att ha ansvar för en av våra största och viktigaste kunder. Du erbjuds en roll där du har stor frihet att styra din egen tid och arbete och möjlighet till personlig utveckling. 

Om rollen
Du kommer att arbeta som länken mellan våra olika interna team lokalt och globalt, såsom sälj, fabriksplanering, design och konstruktion. Du kapacitetsplanerar och hjälper till att optimera logistikflöden genom att granska och analysera kundens prognos. Du ansvarar för lagersaldon genom att minimera lagerbrister, överbokningar och samtidigt optimera flödet på ett kostnadseffektivt sätt. I din roll ingår även att kalkylera pris i samråd med övriga avdelningar för att hitta rätt kvalité, konstruktion och upplägg. Du kommer att ha ett stort kontaktnät både internt och hos vår kund och de flesta möten sker digitalt. Du gillar att jobba administrativt då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om statistik samt att inhämta, vidarebefordra och förankra kundens krav och förväntningar internt samt återkoppla utfall, status och resultat mot kund.  I rollen ingår också att vara drivande i affärer i utvecklings-, effektiviserings- och lönsamhetsprojekt samt att rapportera om avvikande kvalitetsutfall och att kvalitetssäkra ditt eget arbete för att minimera reklamationer och kundmissnöje. Du rapporterar direkt till Platschef.

Din profil
Du har gymnasiekompetens och gärna en eftergymnasial påbyggnad inom sälj/marknad/logistik. 

  • Du behärskar engelska flytande i såväl tal som skrift
  • Du behärskar olika affärssystem och är van användare av MS Office
  • Du är självgående, lösningsorienterad och målinriktad
  • Du har god analytisk förmåga och är öppen för förändringar, utveckling och nytänkande

För att lyckas i rollen måste du vara stresstålig och ha förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, självständigt och utmanande jobb i en internationell miljö. Du blir del av en kultur som präglas av kundfokus, engagemang, öppenhet och samarbete. 
Placeringsort: Nybro

Smurfit Kappa är ett av världens största pappersbaserade förpackningsföretag. Vi har 350 fabriker fördelat på 3 kontinenter och 35 länder. Globalt har vi 48 000 anställda och 65 000 kunder.  Vi har två enheter i Nybro som sysselsätter 130 personer och tillhör Smurfit Kappa Skandinavien. Vi producerar offsetkascherade wellförpackningar till marknadsledande varumärken samt förtryckt papper främst till interna kunder. I klustret ingår även en fabrik i Helsingborg som sysselsätter ca 20 medarbetare och säljer samt tillverkar displayer i wellpapp till kunder i flera olika branscher.

I denna rekrytering har Smurfit Kappa valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Annika Lundberg, 0769 46 83 30. Sista ansökningsdag är den 11 juni 2023.
Vi kontaktar och intervjuar intressanta kandidater löpande så om du är intresserad sök direkt!

 

 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent

Innesäljare till Ramirent

Ramirent AB - Stockholm Sollentuna | Stockholms län, Sollentuna | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 13 juni. Skynda dig att söka!
Regionsäljare till Sveriges snabbast växande nätauktionstjänst!

Regionsäljare till Sveriges snabbast växande nätauktionstjänst!

Blinto | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Teknisk säljare/Försäljningsingenjör inom elektrifiering!

Teknisk säljare/Försäljningsingenjör inom elektrifiering!

ETP Kraftelektronik AB | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Teknisk säljare Norden

Teknisk säljare Norden

Kelvion AB | Skåne län, Malmö | Marknadsföring/försäljning