Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tgw Scandinavia AB

Servicetekniker till TGW i Norrköping

Vi är ett snabbt växande företag och söker därför en ny servicetekniker, som kommer ingå i vårt mycket framgångsrika team i Norden och arbeta på ett nytt helautomatiserat lager i Norrköping. 

Om företaget
TGW Logistic Group är en av de ledande internationella leverantörerna av materialhanteringslösningar. I 50 år har den österrikiska specialisten implementerat högautomatiserade system för kunder, som representerar ett stort antal varumärken, allt från Adidas till Zalando, m fl. Som systemintegratör planerar, producerar, implementerar och realiserar TGW komplexa logistikcentras – allt från mekatroniska produkter och robotar till styrsystem och programvara. TGW Logistic Group har dotterbolag i Europa, Kina och USA och mer än 3.700 anställda globalt. Under verksamhetsåret 2019/20 omsatte företaget 835,8 MEUR.

Om rollen
I rollen som servicetekniker kommer att arbeta med förebyggande underhåll samt den dagliga tekniska driften och felsökning av såväl kransystem, comissioner, skytell samt bansystem. Arbetet kommer att utföras hos en av våra kunder i Norrköping där vi precis har driftsatt en helautomatisk logistiklösning i form av ett plocklager. Du kommer i det dagliga arbetat att ha ett nära samarbetet med såväl kollegor som kunden.

Om dig
För att lyckas i rollen behöver du tidigare ha arbetat med servicetekniska arbetsuppgifter inom automation och elektronik.  Vidare har du systemförståelse och vana av felsökning samt har gärna arbetat med PLC tidigare. Kan du även AS-interface, Profibus, Profinet och/eller Ethernet är detta ett plus. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du flexibel och lösningsorienterad som drivs av att arbeta kvalitativt och effektivt. Du kommer vara en central person inom vår organisation, vilket innebär att du har en hög känsla för service och har kunden i fokus. Vidare är du strukturerad och metodisk i ditt utförande av arbetsuppgifter samt  har en god kommunikativ förmåga.

Övrigt
Placeringsort: Norrköping
Arbetstider: Dagtid, där du några dagar i veckan kommer arbeta under kvällar samt 4-5 h under en söndag i månaden. Lagret är bemannat mellan kl. 05.00-23.00. Inför storhelger och liknande kan arbetstiderna förändras.
Tillträde: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar TGW Scandinavia med OnePartnerGroup. Observera att vi ej kan ta emot din ansökan via mail, på grund av GDPR. Vid frågor kontakta Henric Forsman, rekryteringskonsult, via [email protected] alternativt 072-38 49 150. Sista ansökningsdag är den 28 augusti. 
 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Automationsingenjör till Nordomatic

Automationsingenjör till Nordomatic

Nordomatic AB | Östergötlands län, Linköping | Ingenjörsyrken

Drift- och Underhållstekniker, Indalsälven

Drift- och Underhållstekniker, Indalsälven

Statkraft Sverige AB - Östersund | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken

Projektledare rörteknik till Umia Ystad

Projektledare rörteknik till Umia Ystad

Umia Ystad AB | Skåne län, Ystad | Ingenjörsyrken

ViaCon rekryterar Teknisk Säljare inom Bro & Kulvert

ViaCon rekryterar Teknisk Säljare inom Bro & Kulvert

Viacon AB - Stockholm | Stockholms län, Sollentuna | Ingenjörsyrken

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 22 augusti. Skynda dig att söka!