Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

HULTAFORS AB

Operatör sökes till Hults Bruk utanför Norrköping

Nu söker vi en person som vill lära sig yrket som smed till Hults bruk utanför Norrköping. Hults bruk ingår i Hultafors AB, som i sin tur är ett av många premiumvarumärken inom Hultaforsgroup AB som ägs till 100 % av Latourkoncernen.
Är du en driven person som vill jobba i en anrik miljö, lära sig ett nytt yrke och tillverka premiumyxor samt vara en del av en lång och häftig historia? Då är denna tjänst för dig. Du börjar tjänsten hos oss på OnePartnerGroup för att sedan bli övertagen av Hultafors efter 6 mån.

Om företaget
Hults bruk ligger straxt norr om Norrköping. Platsen valdes i slutet av 1600-talet på grund av dess fördelaktiga plats i slutet av en dal och i kanten av en skog samtidigt som den ligger intill en strömmande bäck som gav kraft till anläggningen genom vattenhjul.
Genom historien har Hults bruk tillverkat skeppsspik, järnstänger, spadar, spisar men den huvudsakliga produkten de senaste århundranden har och är yxor.
Sedan 1700-talet har yxor producerats och på slutet av 1800-talet såldes den första yxan i USA.
Det har skett en ständig utveckling i fabriken under åren och från år 1930 så utveckla man den metod för att få fram de kvalitetsyxor vi tillverkar än i dag. I grund och botten är det samma metod som används vid smidet av yxskallarna idag, som gällde även för över 300 år sen, det sk friformssmidet i öppna verktyg. En metod som några väldigt få i hela världen använder och behärskar idag.
Yxorna säljs över hela världen och är mycket eftertraktade, Hults bruk producerar idag över 150 000 stycket yxor årligen.

https://www.youtube.com/watch?v=DXt-5Z9NxrU

Dina Arbetsuppgifter
Du kommer jobba med att tillverka själva yxhuvudena i par med en annan smed för att möta den produktionstakt och kvalité som efterfrågas. Du kommer jobba vid en maskin som slår "fram" yxorna från uppvärmt stål och du justerar manuellt vinklarna för att få till rätt form. Arbetet kräver stort fokus, noggrannhet, uthållighet och känsla för produkten. 

Den vi söker
För att lyckas i rollen tror vi att du är van att både jobba självständigt, med ordning och struktur i arbetet och kan samarbeta i en grupp. Du har ett genomgående säkerhetstänk och noggrannhet när du utför dina arbetsuppgifter. Utöver detta krävs det ett ansvarstagande och att du som person trivs inom hantverksindustrin. Bakgrund inom smide och tillverkning med stål är meriterande men inget krav. Visar du driv och intresse så kommer du utbildas under tiden du jobbar.  Du bör trivas med repetitivt arbete där man värnar om kvalité och ordning. Det är meriterande om du har truckkort med vana av motviktstruck och ledstaplare. 

Kompetenser som krävs för rollen

  • Arbeta med människor: Visar respekt för andra gruppmedlemmars åsikter och bidrag samt tar hand om varandra. 
  • Leverera resultat och uppfylla kundförväntningar: Fokuserar på kundens behov och tillfredsställelse, sätter höga normer för kvalitet och kvantitet, övervakar och upprätthåller kvalitet och produktivitet, arbetar på ett systematiskt, metodiskt och pålitligt sätt, uppnår genomgående projektmål.
  • Anpassa och reagera på förändring: Anpassar sig till ändrade förhållanden, accepterar nya idéer och initiativ till förändringar, är öppen för nya erfarenheter.

Rollspecifika kompetenser:

  • Följa instruktioner och procedurer: följer procedurer och policys; håller sig till tidsplaner; anländer punktligt till arbete och möten; visar engagemang för organisationen; följer de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som hör till rollen.

Funktionella kompetenser:

  • Behärska svenska i tal och skrift.
  • Praktisk/teknisk förmåga.
  • Grundläggande datorvana.

Intervjuer kommer ske löpande och vi tar endast emot ansökningar via denna annons eller vår hemsida Www.OnePartnerGroup.se
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Maskinoperatör till Kinnared!

Maskinoperatör till Kinnared!

OnePartnerGroup Halland AB | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operatör sökes!

Operatör sökes!

OnePartnerGroup Örebro AB | Industri/Produktion

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Halmstad | Industri/Produktion

Vi söker Elektriker till SAAB Kockums

Vi söker Elektriker till SAAB Kockums

SAAB KOCKUMS AB | Blekinge län, Karlskrona | Industri/Produktion