Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Konstruktör tillika teknisk säljare till Gerdins

Om Gerdins

Mitt i natursköna Höga Kusten ligger Mjällom. Mjällom har varit ett industrisamhälle i mer än 100 år och här ligger Gerdins som har tillverkat stansknivar och stansverktyg sedan 1952. På drygt 60 år har Gerdins Group utvecklats från en liten lokal mekanisk verkstad till en högteknologisk industrigrupp. En genomgående röd tråd i historien är det stora engagemanget, viljan och modet att utvecklas och att tillgodose kundernas behov av produkter och tjänster av högsta kvalitet. 2016 såldes stora delar av Gerdins Group av till AQ Group, men verksamheten på Gerdins Cutting Technology AB fortsätter på samma plats som tidigare. Gerdins Cutting Technology består av två affärsområden, Stansverktyg och Hålpipor. Stansverktyg säljs framför allt på nordiska marknaden medan hålpipor exporteras över hela värden. Dom omsätter idag ca 30miljoner och är 25 anställda.

Med sin långa erfarenhet och gedigna kunskap är Gerdins en väletablerad aktör på marknaden och deras strävan efter att alltid utvecklas präglar verksamheten. Hos Gerdins får du en prestigelös och familjär miljö där initiativ och eget ansvar uppmuntras.  Läs mer på Gerdins.com

Gerdins behöver nu förstärkning och söker en Konstruktör/Teknisk säljare till affärsområdet stansverktyg för region Syd, du utgår från din bostadsort som bör befinna sig i området Norrköping, Jönköping eller Värnamo.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter:

Gerdins är stolta över sin arbetsmetodik och sitt varumärke. De uppfattas av sina kunder som kompetenta, nytänkande och med kundens affär i fokus och därför är det viktigt för dem att arbeta långsiktigt och med hela hjärtat i varje situation.

I rollen som konstruktör/teknisk säljare får du ett stort eget ansvar där du kommer att arbeta nära marknaden och ha en tät kontakt med nya samt befintliga kunder. Det är ett stort fokus på tekniskt sälj och du kommer att ha ett tätt samarbete med affärsområdes ansvarig och produktionsledare för att lösa kundens behov. Vidare kommer du att ta emot order och förfrågningar och vägleda kunderna i val av verktyg. Du levererar ett färdigt produktionsunderlag, beredning och CAD.

Som konstruktör/teknisk säljare rapporterar du direkt till affärsområdets ansvarige.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som konstruktör/teknisk säljare ser vi att du har tidigare erfarenhet från förpackningsbranschen. Troligen har du jobbat eller jobbar som konstruktör, stansare, inköpare, verktygsmakare eller motsvarande. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av sälj/marknadsarbete.

Som person har du en god kommunikationsförmåga och hanterar det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift. Du är affärsmässig och drivs av bearbetningen av nya kunder och har ett självständigt driv och ansvar på fältet. Vi tror att du är en nyfiken relationsbyggare som trivs i mötet med olika kundgrupper. Vidare trivs du med ett högt tempo och korta ledtider. 

Du har en god datamognad.
Körkort B är ett krav. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar Gerdins med OnePartnerGroup Örnsköldsvik. Du skickar in din ansökan i form av CV och Personlig brev via onepartnergroup.se. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten tillsätts när rätt person hittats. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Vedman, 0660–689 602 på OnePartnerGroup. 

Välkommen med din ansökan! 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se