Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Polyproject Environment AB

Konstruktör till Polyproject Environment AB

Konstruktör till Polyproject Environment AB
Vill du, med din erfarenhet av mekaniskt konstruktionsarbete, bli en nyckelperson i ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag? Har du ett tekniskt intresse, lätt för att ta egna initiativ och motiveras av att lära nytt i en familjär företagsmiljö? Då kan rollen som konstruktör hos Polyproject Environment AB vara något för dig!

Om Oss
Polyproject Environment AB är specialiserade på produkter för rening av aggressiva vätskor, vatten, gaser och luft. Vi är ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag och levererar såväl nyckelfärdiga anläggningar som skräddarsydda komponenter. Vi har över 50 års erfarenhet och utvecklar ständigt våra tekniska lösningar för att tillmötesgå marknadens krav och våra kunders önskemål. Läs mer på vår hemsida www.polyproject.com

Vad vi erbjuder
Som konstruktör svarar du för allt konstruktionsarbete inom företaget, både vid nyutveckling och vidareutveckling av produkter och komponenter. Du är delaktig i hela processen, från idé till färdig produkt och jobbar nära våra projektledare vid både utformning och utveckling av olika lösningar. Alla produkter som tillverkas hos oss är unika och kundanpassade.

Hos oss har du omväxlande arbetsdagar som bland annat kommer innehålla konstruktionsarbeten och beräkningar, samverkan med kunder, att producera ritningar samt ta del av och utföra tekniska underlag och dokumentation.

Vi är ett företag med högt i tak där du som konstruktör kommer ha ett nära samarbete med övriga anställda på både tjänstemanna- och yrkesarbetarsidan. Vi tror att delaktighet är viktigt för både individuell motivation och för produktionen i stort. Därför kommer du ha möjlighet att själv vara med och forma din roll och fortsatta utveckling.

För att lyckas i rollen
Vi önskar att du har ett antal års erfarenhet av mekaniskt konstruktionsarbete, gärna från tillverkande industri med inriktning mot stål och/eller plast. Du har teknisk utbildning från universitet/högskola och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du kommer primärt att använda SolidWorks 3D CAD varför erfarenhet av detta program är en fördel. Det är också meriterande om du tidigare har arbetat med polymera material och formsprutning.

Som person trivs du med att ta eget ansvar, lära nytt och att samverka med andra för att driva arbetet framåt. Du har lätt för att kommunicera, ta egna initiativ och förstå kundens behov.
Som alla vi andra som jobbar här är du prestigelös och lyhörd, samtidigt som du vill utmanas och utvecklas i vårt arbete med att skapa en renare miljö.

Övrigt
Tjänstgöringsgrad: 100%
Anställning: Tillsvidare
Startdatum: Augusti 2022, eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Norrköping
Körkort: B-körkort krävs

Stämmer beskrivningen in på dig eller någon du känner? Då är du varmt välkommen att ansöka eller dela annonsen vidare! Sista ansökningsdag är 2022-05-22, men vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Observera att vi på grund av GDPR ej tar emot ansökningar via epost. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Rebecka Karlsson på [email protected] alternativt på telefonnummer 073 – 049 68 12.

Välkommen med din ansökan!