Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nuvia Nordic AB

HR-Business Partner till Nuvia Nordic

Vill du utvecklas i din yrkesroll och växa tillsammans med ditt företag? Trivs du med förtroendet att få mycket eget ansvar samtidigt som du har ett nära samarbete med chefer kring HR-relaterade frågor? Då kan rollen som HR-Business Partner till Nuvia Nordic i Norrköping vara något för dig!   

Om Nuvia Nordic AB
Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra och komplexa miljöer som till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Om rollen
I rollen som HR-Business Partner kommer du att arbeta med varierande uppgifter inom HR-området. Detta kommer att innefatta hela medarbetarcykeln, från rekrytering av nya medarbetare till avslut. Du kommer att ha ett nära samarbete med cheferna på företaget, då du kommer att agera som stöd i olika HR-frågor. Du kommer bland annat att hantera fackliga avtal och förhandlingar, introduktion och kompetensutveckling av personal, frånvarostatistik, rehabiliteringsfrågor samt utveckling och förbättring av olika HR-processer.

Om dig
Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet av liknande arbete och en akademisk utbildning inom HR, personal eller annat område som bedöms relevant. Att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska ser vi som en självklarhet. Har du även kunskaper i Franska är detta meriterande, men inget krav. Du har även god dator- och systemvana.  

Som person har du lätt för att samarbeta samtidigt som du självständigt kan driva ditt arbete framåt och ta egna initiativ. För att lyckas i rollen behöver du dessutom vara kommunikativ och ha ett professionellt bemötande, då du kommer att ha många olika kontaktytor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta därför rekryteringskonsult Karin Forsell på: [email protected]

Urval sker löpande, så tvekan inte att skicka in din ansökan redan idag! Observera att vi ej kan ta emot ansökningar via mail på grund av GDPR.
 

Fler jobb inom Administration/kundservice/HR

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

Kundservicemedarbetare - sommarjobb

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice/HR

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Systemadministratör till Tekniska verken i Linköping

Tekniska Verken i Linköping AB(Publ) | Östergötlands län, Linköping | Administration/kundservice/HR

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 juli. Skynda dig att söka!
Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Assistent/koordinator för kommande uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm AB | Stockholms län, Stockholm | Administration/kundservice/HR

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Customer Service Advisor till Fortum Waste Solutions sökes!

Fortum Waste Solutions AB | Örebro län, Kumla | Administration/kundservice/HR