Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bildredigerare/lager till Oriental Interior - Sweden

Vi söker nu en medarbetare till Oriental Interior i Norrköping. Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd direkt hos kunden. Har du tidigare arbetat med Photoshop och tycker om att arbeta fysiskt kan denna tjänst passa perfekt för dig.

Om Oriental Interior – Sweden
Oriental Interior – Sweden har funnits sedan 2006 och är verksamma inom onlinehandel med orientaliska mattor. Företaget har medarbetare med lång erfarenhet av arbete inom auktionsbranschen. 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för foto och bildredigering av produkterna som sedan ska ut på auktionssidor. Med hjälp av en lift förbereder man  produkterna för fotografering. En del utav arbetet kommer också vara fysiskt krävande med tunga lyft, t.ex. när man packar produkterna inför leverans. Du kommer att arbeta med kundkontakt både via mail och telefon. Arbetsuppgifterna kan även innebära att leverera ut produkterna direkt till kunder. Arbetstiderna förekommer vardagar måndag – fredag, dagtid. 

Vad vi söker
Vi söker en person som trivs med att arbeta fysiskt och har erfarenhet av bildredigering i Photoshop. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. För att trivas i detta arbete behöver du vara serviceinriktad och ha en hög arbetsmoral mot kollegor och kunder. Eftersom arbetet kan innebär att köra bil är B-körkort ett krav. En kontroll utav belastningsregister kommer att vara ett krav för att få möjligheten till en anställning hos kunden. Vi ser att du som söker har god kunskap i Svenska i tal och skrift. 

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, ansökan sker genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se och sök tjänsten via annonsen. 

Intervjuer och presentationer sker löpande, Välkommen in med din ansökan!