Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

TELEPROFFS SVERIGE AKTIEBOLAG

B2B-säljare till TeleProffs i Östergötland

Har du stort eget driv och tycker om att arbeta självständigt, samtidigt som du får vara en del av en större gemenskap? Är du en person som har lätt för att skapa och bibehålla starka kundrelationer och vill jobba på ett företag som erbjuder kvalitetsprodukter? Då kan rollen som B2B-säljare hos TeleProffs vara något för dig!

Om företaget
TeleProffs är idag en av Sveriges ledande, privatägda leverantör av mobila och molnbaserade växeltjänster samt operatörstjänster till företagsmarknaden. I över 30 år har vi levererat kommunikationslösningar inom telekom, där huvudkontoret finns placerat i Jönköping och säljkontor i Värnamo, Linköping och Norrköping. Med cirka 20 anställda, både inom sälj, teknik och support, säljer vi våra egna molntjänster och är också själva egen mobiloperatör, men har även högsta status hos bolag som Telia, Telenor, Tre och Tele2. Läs gärna mer om oss på teleproffs.se

Om arbetet
I rollen som säljare hos TeleProffs kan du förvänta dig varierande arbetsdagar, där du knyter värdefulla kontakter med såväl nya som befintliga kunder. Du kommer ha ansvar för hela säljprocessen, från prospektering till order samt även utveckling och guidning av kunder. Mera konkret kommer dina arbetsuppgifter att innefatta:

  • Bearbetning av marknaden genom prospektering och nätverkande för att hitta nya kunder
  • Bokning och genomförande av kundmöten
  • Offertskrivning och sedan fakturering vid avslut
  • Uppföljning samt utveckling av befintliga kunder

Om dig
Vi söker dig som har gedigen säljerfarenheter och vill fortsätta utvecklas inom B2B-försäljning, gärna med kännedom om vår bransch eller liknande branscher. För att lyckas i rollen krävs dessutom god dator- och systemvana samt goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Då du kommer att åka på kundbesök ser vi det som en självklarhet att du innehar B-körkort.

Som person har du förmågan att självständigt planera och organisera ditt arbete samtidigt som du är en stark lagspelare för hela säljorganisationen. Eftersom du kommer att ha daglig kontakt med kunder är det viktigt att du är kommunikativ och professionell i ditt bemötande, samtidigt som du anpassar dig efter kundens behov. Vidare trivs du i en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar, högt i tak och en härlig vinnarkänsla.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup, men du blir anställd direkt hos TeleProffs. Du kommer att ha Norrköping eller Linköping som utgångspunkt, där även huvuddelen av kunderna befinner sig. Dagsresor i arbetet förekommer.

Observera att ansökningar ej kan tas emot via mail på grund av GDPR. Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte att söka redan idag! Vid frågor kontakta kandidatansvarig Rebecka Karlsson på [email protected]

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Rådgivande säljare till Bixia

Rådgivande säljare till Bixia

Bixia AB - Nässjö | Jönköpings län, Nässjö | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare till Ramirent

Innesäljare till Ramirent

Ramirent AB - Stockholm Högdalen | Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Teknisk säljare sökes till Alf Pettersson AB i Alingsås!

Teknisk säljare sökes till Alf Pettersson AB i Alingsås!

ALF PETTERSSON AB | Västra Götalands län, Alingsås | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Innesäljare med fokus på order och logistik

Innesäljare med fokus på order och logistik

OnePartnerGroup Jämtland | Jämtlands län, Östersund | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 17 augusti. Skynda dig att söka!