Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Strategisk Inköpare till Industrilås

Industrilås AB designar, tillverkar och tillhandahåller lås och gångjärn och arbetar sedan 1981 internationellt med helhetslösningar till dörrar, luckor och kapslingar utomhus och inomhus. Typiska kunder bygger elkapslingar, serverskåp, tåg, generatorer, släpvagnar, tyngre fordon eller jobbar med energidistribution. Vi har byggt vårt varumärke främst på innovation och kundservice. Industrilås AB har sin verksamhet i Nässjö, vi är 200 anställda och omsätter ca 350 milj. SEK. Vi är ett globalt företag som säljer till 58 länder genom egna dotterbolag och distributörer.

Industrilås söker nu en Strategisk Inköpare.

Vi erbjuder en varierande roll i ett bolag med god företagskultur där du kommer att bygga relationer med både nationella som internationella leverantörer. Inom ditt segment kommer du att ansvara för leverantörer och förhandling med målsättningen att förbättra värdekedjan för att uppnå bästa möjliga resultat. God förståelse för kulturer, material, kvalitet och tekniska frågeställningar är avgörande för framgång.

Vi söker dig med för tjänsten relevant högskoleutbildning alternativt annan eftergymnasial utbildning samt ett flertal års arbetslivserfarenhet inom inköp där du införskaffat dig god kännedom om inköpsprocesser och arbetssätt i ett producerande industriföretag. Tjänsten kräver att du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska, har en god datavana där du arbetar i Office obehindrat. Meriterande om du tidigare arbetat i Monitor.  

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en resultatinriktad och affärsmässig person som gillar utmaningar och att arbeta i en varierad roll. Vi tror att du är kreativ och motiverad att hitta nya lösningar och möjligheter samt vågar utmana på ett bra sätt. Du kan hantera parallella projekt och har förmågan att skapa en helhetsbild i affärssammanhang. Som person ser vi vidare att du är en lagspelare som arbetar lika väl i team som självständigt, du har en lugn och trygg personlighet som klarar av att prioritera och fokusera när tempot skruvas upp.  

I denna rekryteringsprocess har Industrilås valt att samarbeta med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker via dem. För frågor och liknande ta en kontakt ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm på 036 – 440 90 18.

Varmt välkommen med din ansökan!