Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Industrilås i Nässjö AB

Montör sökes till Nässjö

Är du en händig person som vill vara med i hela kedjan från detalj till färdig produkt och vara en del av ett framåt team – då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu montörer till ett företag i Nässjö. Flera av våra uppdrag är långsiktiga med möjlighet att sedan bli anställd på det aktuella företaget eller via oss på OnePartnerGroup.

Arbetsuppgifter
Som montör arbetar du i huvudsak med att montera olika detaljer, stora som små, i olika material. För att du ska trivas på jobbet och må bra, så bör du trivas med att jobba i ett högt tempo med mycket att göra. Du behöver också kunna ta ansvar för ditt arbete och gör det med noggrannhet. Du är också en lagspelare som gärna arbetar i grupp. Att du är plikttrogen och sköter dina arbetstider på ett föredömligt sätt är en självklarhet!

Vem är du?
Som person är du teknikintresserad, kvalitetsmedveten och gillar utmaningar. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter och arbetsmiljöer. Du har en god social förmåga och är serviceinriktad att arbeta både i team och självständigt är något du bemästrar väl. Tjänsten är en initial visstidsanställning på OnePartnerGroup med chans till förlängning hos oss eller att du fortsätter din anställning hos kundföretaget.

Krav

  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Kunna läsa och förstå instruktioner.

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av montering eller liknande arbete inom industri är det meriterande men inte avgörande.
  • Truckkort

Vad erbjuder vi dig
Tjänsten innebär att du till en början blir visstidsanställd på 6 månader och om allt går som planerat fortsätter du antingen på OnePartnerGroup eller får en anställning hos kund. Du kommer vara anställd via oss på OnePartnerGroup men dina arbetsdagar kommer du att tillbringa hos vår kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft, att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Sista ansökningsdag är den 25 Juni men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig researcher Kevin Inal på [email protected] alternativt verksamhetschef Johan Gustavsson på [email protected]. Tänk på att vi enbart tar emot ansökningar via hemsidan och inte via mail.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Maskinoperatör till Kinnared!

Maskinoperatör till Kinnared!

OnePartnerGroup Halland AB | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operatör sökes!

Operatör sökes!

OnePartnerGroup Örebro AB | Industri/Produktion

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Halmstad | Industri/Produktion

Vi söker Elektriker till SAAB Kockums

Vi söker Elektriker till SAAB Kockums

SAAB KOCKUMS AB | Blekinge län, Karlskrona | Industri/Produktion