Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Konstruktör till Industrilås AB

Industrilås AB designar, tillverkar och tillhandahåller lås och gångjärn och arbetar sedan 1981 internationellt med helhetslösningar till dörrar, luckor och kapslingar utomhus och inomhus. Typiska kunder bygger elkapslingar, serverskåp, tåg, generatorer, släpvagnar, tyngre fordon eller jobbar med energidistribution. Vi har byggt vårt varumärke främst på innovation och kundservice. Industrilås AB har sin verksamhet i Nässjö, vi är 200 anställda och omsätter ca 350 milj. SEK. Vi är ett globalt företag som säljer till 58 länder genom egna dotterbolag och 25 distributörer.

Just nu söker vi en driven och framåt konstruktör till Industrilås i Nässjö. Industrilås är på stark frammarsch just nu och behöver utöka konstruktionsteamet ytterligare.

Konstruktör till Industrilås

Industrilås erbjuder dig en varierad roll på ett modernt, framgångsrikt och internationellt företag som präglas av trivsel, samarbete och stolthet.

Din roll
I rollen som konstruktör har du en nyckelposition i Industrilås framtida utveckling. Du kommer att arbeta med nya produkter, kundanpassningar eller produktvarianter. Vidare jobbar du med utveckling av produktspecifikationer och att tillsammans med marknad utveckla en teknisk relation med kunderna.

En viktig del i rollen kommer att vara din förståelse i en industriell process och hur ditt arbete kan påverka en kundrelation, med andra ord inte bara konstruktion.

Du kommer att i nära samarbete arbeta tillsammans med sälj- och marknadsansvariga för att som teknisk specialist kunna vara kunden nära och bidra med din expertis kring specifika tekniska lösningar. Vi ser att du som söker kan och vill agera teknisk projektledare i de fall det behövs, därav ser vi att du besitter en hög social kompetens och god kommunikativ förmåga.

Du kommer att jobba i ett team av 5 drivna konstruktörer som kommer att ge dig stöd för att kunna utveckla och utvecklas. I och med Industrilås starka utveckling så kommer det att finnas goda möjligheter för dig att utvecklas tillsammans med Industrilås.

Din profil
Dig vi söker, ska gärna ha en teknisk utbildning och minst något års av relevant arbetslivserfarenhet. Du hanterar Solid Works eller har erfarenhet från liknande program och rör dig bekvämt mellan idé och handling. Du ser en tydlig koppling mellan konstruktion – produktion – marknad och kund och har en förståelse att det du skapar kommer att påverka resultatet.

Innovativ problemlösning med förmågan att se helheten är en beskrivning som du känner igen dig i. Du arbetar gärna i team och trivs med att ha många kontaktytor och att hantera flera bollar i luften parallellt. Att hantera svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

På Industrilås får du utmaningen i att jobba i ett expanderande bolag med hela produkten från ax till limpa. Ditt driv och utvecklingsfokus har gjort dig framgångsrik förut och nu behöver du ett bolag som kan utmana detta.

Låter det intressant? Tveka inte med ansökan, urval kommer att ske löpande.

Industrilås har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup, varpå samtliga kontakter sker med OnePartnerGroup.

I denna rekryteringsprocess har Industrilås valt att samarbeta med OnePartnerGroup, varpå all initial kontakt sker med dom. För frågor och liknande ta en kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Mikael Rydholm på 036 – 440 90 18 alt Marcus Rosenblom på 036 – 440 90 11.

Varmt välkommen med din ansökan!